Vacature schoonmaker

We zijn waren per direct op zoek naar één of meerdere nieuwe schoonmakers.

Zoek jij een leuke (bij)baan voor in de ochtend uurtjes? Kom helpen onze bouldergym schoon en fris te houden. Zie jij graag direct resultaat in je werk en vind je het heerlijk om fysiek bezig te zijn, dan ben jij de ideale kandidaat.

Functieomschrijving:

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor de gehele schoonmaak bij Cube. Dit betekent de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden voor het sanitair en interieur, het zuigen van valmatten en vloeren maar ook de periodieke werkzaamheden als dieptereiniging en onderhoud. Samen met je collega’s zoek je naar de beste werkwijze en materialen om de schoonmaak goed en vlot te verzorgen.

Je werkt zelfstandig en kunt zelf inplannen op welk tijdstip je de werkzaamheden uitvoert zolang de schoonmaak maar voor de openingstijden gedaan zijn. De dagelijkse werkzaamheden duren ca. 3 uur. Samen met je directe collega’s plan je het weekrooster, zorg je voor vervanging en verdeel je de wekelijkse en maandelijkse werkzaamheden.

Wij houden van multifunctioneel inzetbare collega's dus als je af en toe bij kunt springen achter de bar of een groep instructie kan geven dan is dat mooi meegenomen.

Wie ben jij?:

Jij bent een verantwoordelijke schoonmaaktopper die altijd voor een mooi resultaat wilt gaan. Verder ben je:

  •  Een aanpakker, ervaring als schoonmaker is niet vereist (wij leiden je op);
  •  Minimaal 2 dagen per week, waarvan één in het weekend, beschikbaar vóór de openingstijden;
  •  Je spreekt Nederlands of Engels.


Wat wij bieden:

  • Een functie met een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Een goede werksfeer in een gezellig en klein team van collega’s. Bla bla bla, Cube is een fijne plek, daar wil je bij horen;
  • Flexibele werktijden zolang de werkzaamheden maar voor de openingstijden zijn gedaan;
  • Een flexibel contract met een prima salaris;
  • Gratis boulderen en deelname aan de cursussen en trainingen.


Lijkt dit je wat?

Stuur dan je CV met een korte motivatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de functie kan je bellen met Herman (06-10968707).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching