Boulderen voor jeugd

 

2013-09 Groep jeugdtraining in wand gek IMG 1795 851x315

Boulderen is hardstikke leuk voor kinderen! Wat is er nou leuker dan klimmen en klauteren! Dus verzamel wat vriendjes en vriendinnetjes en kom een keertje langs!

Direct naar:
> Kinderfeestjes
Jeugdtrainingen

Een keertje boulderen

Wil je gewoon een keertje boulderen? Dat kan! Het volgen van een training of instructieles is niet nodig. Het wijst zich vanzelf. Na een korte spelregeluitleg kun je zo aan de slag. Zorg voor sportieve kleding en schone gymschoenen. Je kunt bij ons ook klimschoenen huren.

Bij Cube zijn ruim voldoende mogelijkheden voorde jonge klimmers. Een introductieles of cursus volgen is niet verplicht. Ook als je nog nooit hebt geklommen of geboulderd, kun je je uitstekend vermaken. Het principe van boulderen is erg simpel. Het wijst zichzelf. Alleen komen is geen probleem, je hebt geen partner nodig!

Boulderen kost € 9.50 per keer (zie alle tarieven). Klimschoentjes huur je voor € 3,00. Zorg voor een sportieve outfit en sokken, voor in de huurschoenen. Er zijn kleedkamers, douches en kluisjes aanwezig

Check wel even je leeftijd. Voor al onze activiteiten geldt:

Vanaf 12 jaar mag je zelfstandig klimmen.
Vanaf 6 jaar onder begeleiding van een volwassene.
Kinderen onder de 6 jaar (ook met klimervaring) kunnen bij ons niet terecht.

> Check de openingstijden
> Check de tarieven

Kinderfeestje

Kom je boulderen tijdens je kinderfeestje?

> Hier lees je er meer over.
  

Jeugdtrainingen

Als lid van onze trainingsgroep krijg je 1of 2 keer per week boulderles in je eigen vaste groep. Dat zijn afwisselende trainingen door ervaren boulderaars. Regelmatig organiseren we speciale activiteiten en nemen we deel aan (landelijke) wedstrijden en evenementen. 

> Hier lees je er meer over.

 

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching