Corona maatregelen

Reserveren - Handen wassen - Afstand houden

Reserveren Om te boulderen moet je -meestal- eerst een reservering maken. Dat gaat via ons nieuwe klantensysteem.
Handen wassen Bij binnenkomst en bij vertrek is handenwassen verplicht. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht en blijf je thuis als je ziek bent.
Afstand houden Bij het boulderen hielden we al afstand, nu moeten we ook afstand houden tijdens het wachten, het kletsen en het biertje achteraf.

Meer info over reserveren | Alle corona maatregelen

Intro Basics

Bij deze 4 weekse cursusleg je de perfecte basis om zelfstandig te boulderen. Naast de spelregels en de veiligheidsregels krijg je een flinke hoeveelheid technieken te zien. In 4 weken kunnen we geen wereldtopper van je maken maar na de cursus ben je er klaar voor om zelfstandig aan de slag te gaan en weet je genoeg om de boulders aan te vallen en de (bewegings) puzzels op te lossen.

Deze basis cursus is een uitstekende opstap naar de Weekly Boulder Training: Technics.

Kosten

De kosten bedragen  € 69,-
Je krijgt: 4 groepslessen inclusief entree en huurschoenen. Na afloop van de cursus krijg je van ons een maandkaart kado zodat je naar hartelust het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Instroomeisen

We hebben geen minimum niveau of instroomeis maar de cursus is niet bedoelt voor mensen zonder enige klimervaring.
Indicatie niveau: niveau: 3/4; Je klimt de meeste groene boulders maar de meeste rode (4/5A) en minte boulders (5ABC) zijn nog één groot raadsel voor je.

Als je nog niet eerder hebt geboulderd dat raden we je aan om eerst een paar keer zelf te boulderen: gewoon langskomen tijdens de openingstijden dan helpen we je op weg, het wijst zich vanzelf. Wil je de eerste keer toch wat extra begeleiding? Doe dan mee met onze gratis introductieles, dan maak je op de beste manier kennis met Cube, boulderen en onze boulders. Vind je het de tweede keer nog steeds hardstikke gaaf en wil je meer? Doe dan mee aan de basiscursus.

Waneer?

De cursus vinden plaats op 4 achtereenvolgende maandagen  van 19:30 tot 21:00.

De cursussen starten ongeveer elke 2e maand. 

  • September: 31 augustus, 7, 14 en 21 september
  • Oktober: 5, 12, 19 en 26 oktober
  • November: 9, 16, 23 en 30 november
  • Januari: nog niet bekend


Aanmelden

Heb je interesse of wil je meer informatie? Geef het aan ons door via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag het bij de bar.

 

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching