Corona maatregelen

Reserveren - Handen wassen - Afstand houden

Reserveren Om te boulderen moet je altijd eerst een reservering maken op basis van een geldig entreebewijs. 
Handen wassen Bij binnenkomst en bij vertrek is handenwassen verplicht. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht en blijf je thuis als je ziek bent.
Mondneusmasker Het dragen van een mondneusmasker is verplicht tenzij je actief aan het boulderen bent of oefeningen aan het uitvoeren bent.
Afstand houden Bij het boulderen hielden we al afstand, nu moeten we ook afstand houden tijdens het wachten.

 

Naar de reserveringssiteMeer info over reserveren | Alle corona maatregelen

Privacyverklaring

Algemene privacyverklaring Cube Bouldergym

Cube bouldergym, gevestigd aan Hoge Bothofstraat 49, 7511ZA Enschede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Cube Bouldergym
Bezoekadres: Hoge Bothofstraat 49, 7511ZA Enschede
Postadres: Zomerweg 8a 7495SP Ambt Delden
cubebouldergym.nl

Contactpersoon:

Herman Engbers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0610968707

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Cube Bouldergym verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken en op basis van welk doel wij die persoonsgegevens verwerken

  • Voor- en achternaam,
    Omdat we willen graag weten wie je bent.
  • Geboortedatum en geslacht (optioneel)
    Zodat je automatisch in de juiste categorie geplaatst wordt als je je inschrijft voor een wedstrijd.
    We gebruiken je geboortedatum ook om te bepalen welke entreebewijzen je kunt aanschaffen. Onze entreebewijzen zijn ingedeeld in verschillende leeftijdcategorieën.
    Je geslacht kan in het geval van een calamiteit gedeeld worden met de hulpdiensten.
    Zodat we je een verjaardagskaartje kunnen sturen
  • Adresgegevens
    Omdat we dan in geval van nood weten waar je woont Zodat we je een verjaardagskaartje kunnen sturen Omdat we deze gegevens moet vastleggen in het geval van een automatische incasso
  • Telefoonnummer (optioneel)
    Omdat we graag contact met je willen opnemen als je onverwacht afwezig bent voor een cursus of wanneer er wijzigingen zijn in de cursus, of als er wat mis is gegaan met een betaling
  • E-mailadres
    Omdat we graag contact met je willen opnemen als je onverwacht afwezig bent voor een cursus of wanneer er wijzigingen zijn in de cursus, of als er wat mis is gegaan met een betaling.
    Indien je een account hebt kun je hier mee moet inloggen.
    Als je je wachtwoord bent vergeten kan er automatisch een e-mail naar je gestuurd worden om deze te herstellen.
  • Bankrekeningnummer (in geval van lidmaatschap)
    Voor het verrichten van automatische incasso’s


BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Cube Bouldergym verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • In verband met het lidmaatschap of de 10-strippenkaart verzamelen we gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Een voogd of ouder kan er ook altijd voor kiezen alleen zijn of haar gegevens achter te laten.


MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN

Cube Bouldergym verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling (Cube Bouldergym verwerkt persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die nodig zijn voor de automatische incasso. Deze gegevens worden ook indirect met de bank gedeeld)
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Onze werkzaamheden volgend uit ingevulde webformulieren (aanmelding voor trainingen, cursussen en/of het inloopspreekuur fysiotherapie)
  • Je naam en afbeelding gebruikt bij het waarderen en graderen van routes, maar ook voor het plaatsten van opmerkingen.
  • Om vast te leggen dat je akkoord gegaan bent met onze huisregels en algemene voorwaarden
  • Wil je meedoen aan onze wedstrijden dan vinden het we het belangrijk dat dit zo eerlijk mogelijk verloopt. Bij wedstrijden word je vaak ingedeeld op geslacht en/of leeftijd. Maak je niet druk, we zullen nooit zomaar je leeftijd of geboortedatum aan de wereld vertonen, je ziet namelijk alleen de categorie waar je bent ingedeeld.
  • Je naam en afbeelding worden gebruikt in de tussenstand van alle wedstrijd waarvoor je je inschrijft. De tussenstanden van wedstrijden zijn (in de meeste gevallen) publiekelijk beschikbaar. Wil je niet dat jou naam gebruikt wordt dan kun je een schuilnaam instellen via je profiel.
  • Met behulp van je geboortedatum bepalen we welk entreebewijs het beste bij jou past. Sommige leeftijdscategorieën krijgen korting, dus betaal je in ieder geval niet te veel. De voornaamste reden voor het opslaan van deze gegevens is om fraude te voorkomen en tegen te gaan.
  • In onze kassa houden we, naast jouw entreebewijzen, ook bij hoe vaak je bij ons langs bent geweest. Zo kunnen wij jou informeren hoe vaak je op je entreebewijs geklommen hebt.
  • In onze boulderhal kun je bestellingen op rekening plaatsen. Als een aankoop doet wordt deze op je persoonlijke account opgeslagen. Je kunt deze rekening aan het einde van je bezoek betalen. Wil je anoniem een aankoop doen, dan vragen we je om meteen af te rekenen. We gebruiken de gegevens van je bestellingen niet voor commerciële doeleinden.
  • Mocht je gebruik willen maken van het opmaken van een factuur, dan worden gegevens van uw organisatie opgeslagen. We vragen u dan om de adresgegevens van de organisatie en informatie over een betreffend contactpersoon.
  • In het kader van bron- en contactonderzoek door overheden en haar gezondheidsinstanties (b.v. GGD) houden wij je persoons-, contact- en bezoeksgegevens bij. Alleen op verzoek van deze instanties wordt deze informatie met hun gedeeld. Mocht u hiervoor geen toestemming geven geeft u dit dan voor uw bezoek aan.


GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING

Cube Bouldergym neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Cube Bouldergym) tussen zit.

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Cube Bouldergym bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Wij verwijderen de persoonsgegevens die nodig zijn voor onze diensten enkel op verzoek van onze klanten of nadat je 5 jaar geen bezoek hebt gebracht aan ons. Dit in verband met de aard van de diensten (het her activeren van bijvoorbeeld een 10-rittenkaart) en de administratieve werkzaamheden die het mee brengt.

  • Akkoordverklaring huisregels en algemene voorwaarden: Vanwege juridische aansprakelijkheid verwijderen we de persoonsgegevens die nodig zijn voor de vastlegging van je gegeven akkoordverklaring niet automatisch. We verwijderen deze pas na jouw expliciete schriftelijke verzoek. Dit verzoek zelf bewaren we maximaal 10 jaar maar slaan we niet op in een digitale database.


DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Cube Bouldergym verstrekt uitsluitend informatie aan derden en als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

NIEUWSBRIEF

Je kunt je op verschillende plekken online inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hiervoor gebruiken we MailChimp. Door je in te schrijven, erken je dat de door jouw verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het privacybeleid en de voorwaarden van MailChimp. Wij gebruiken deze gegevens alleen om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de groepen waarvoor je aangemeld bent. Je kunt jezelf altijd uitschrijven door op de link onderaan te klikken in de e-mails die je van ons ontvangt.

COOKIES

Zoals elke website gebruiken wij cookies. Cookies komen in allerlei soorten en smaken. Wij gebruiken ze voor drie verschillende doeleinden: optimalisering van jouw website-ervaring, analyse en statistieken en een beetje marketing.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn er alleen voor jou. Ze zorgen ervoor dat de website optimaal werkt en onthouden de voorkeursinstellingen van onze bezoekers. Zo onthouden ze de taalinstelling, welke producten je in de winkelwagen hebt gestopt en je gebruikersnaam, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen. Super handig dus!

Cookies voor statistieken en analyse

Deze cookies analyseren hoe je onze website gebruikt. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om de site beter te maken. Natuurlijk kijken we niet over je schouder mee en we weten echt niet precies wat je allemaal op onze site uitspookt (dat hoeft ook niet!). Maar wat we bijvoorbeeld wel weten is via welke weg je bij ons gekomen bent, hoe lang je er was en op welke pagina je er weer vandoor ging. Overigens worden al deze gegevens geanonimiseerd, dus we weten niet dat jij het was.

Marketingcookies

Bij Cube geloven we in onze trouwe achterban, agressieve marketing doen we daarom niet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat we je over het hele web blijven achtervolgen. Kom gewoon een keertje terug omdat je onze service fantastisch vond. Dat hebben we liever!

Social media

Dit zijn cookies die door derde partijen worden geplaatst, zoals Instagram, YouTube en Vimeo. Deze cookies maken het ons mogelijk om video’s en feeds te embedden. Wij hebben geen invloed op hoe deze partijen omgaan met de verkregen informatie. Meer informatie is te vinden in de privacy statements van deze partijen.

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN

Cube Bouldergym neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAT ZIJN JE RECHTEN

Onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heb je allerlei mogelijkheden om voor jezelf op te komen als je persoonsgegevens worden verwerkt. Je vindt er meer informatie daarover op de volgende link. Of lees de kleine lettertjes hieronder.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-europese-privacywetgeving/rechten-van-betrokkenen

Als betrokkene heeft u de volgende rechten: conform art. 15 AVG heeft u het recht om informatie op te vragen over uw persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt, voor zover deze informatie daarin is beschreven; conform art. 16 AVG heeft u het recht om onmiddellijke correctie van door ons opgeslagen onjuiste of volledige persoonsgegevens te eisen; conform art. 17 AVG heeft u het recht te verzoeken om verwijdering van uw bij ons opgeslagen persoonsgegevens, tenzij verdere verwerking – het recht op vrijheid van meningsuiting en van informatie uit te oefenen; – een wettelijke verplichting na te komen; – om redenen van algemeen belang, of – voor het doen gelden, het uitoefenen of het verdedigen van rechtsvorderingen is vereist; conform art. 18 AVG, het recht om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te vragen, voor zover – u de juistheid van de gegevens ontkent; – de verwerking onrechtmatig is, maar u weigert deze te wissen; – we de gegevens niet langer nodig hebben, maar u heeft ze wel nodig om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen, of – tegen de verwerking bezwaar heeft gemaakt overeenkomstig art. 21 AVG; conform Art. 20 AVG heeft u het recht om uw persoonlijke gegevens die u ons verstrekt heeft, te ontvangen in een gestructureerd, actueel en machineleesbaar formaat of om de overdracht ervan aan een andere verantwoordelijke te vragen; Het recht om overeenkomstig art. 77 AVG een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

Cube Bouldergym wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching