Cursussen en trainingen

 We hebben een uitgebreid aanbod aan trainingen om je op weg te helpen, je beter te leren boulderen en om je fit en blessurevrij te houden.

2019 Poster CUBETrainingen 20190109 page 001 L

Introductielessen

Gratis introductieles voor nieuwkomers:

Als je voor het eerst komt boulderen dan kun je gewoon langskomen tijdens de openingstijden, Een introductieles is niet nodig, we helpen je graag op weg maar eigenlijk wijst het zich vanzelf.
Heb je toch behoefte aan wat hulp bij je eerste keer boulderen? Geen probleem. elke vrijdag om 19:30 verzorgen we een gratis introductieles.

 > Meer over de introductieles

Cursus Intro Basiscs

Bij deze 4 weekse cursus leg je de perfecte basis om zelfstandig te boulderen. Naast de spelregels en de veiligheidsregels krijg je een flinke hoeveelheid technieken te zien. In 4 weken kunnen we geen wereldtopper van je maken maar na de cursus ben je er klaar voor om zelfstandig aan de slag te gaan en weet je genoeg om de boulders aan te vallen en de (bewegings) puzzels op te lossen. De cursus is op maandagavond 19.30 - 21.00 uur.

> Meer over Intro Basics

Gratis Walk-ins

Fysio Walk In

Elke dinsdag hebben we een fysio spreekuur van 19:00 tot 20:00 met Bas van der Meij van TopvormTwente, waar je terecht kunt voor vragen, behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek én trainingsadvies. Gratis en zonder afspraak. Dus heb je last van pijntjes? Loop er niet mee verder en kom langs, ongetwijfeld heeft Bas je zo weer topfit.

Strength Walk in

Vanaf februari starten we met een gratis Strength walk- in. Boulderen is hardstikke leuk en het liefst hangen we de hele dag in de boulderwand. Toch is dat niet genoeg, de belasting bij boulderen is namelijk te eenzijdig. Het is verstandig om bij te trainen om blessures te voorkomen en om echt beter te worden. Samen met Oostblok bieden we je een gratis Strength Walk in aan gebaseerd op de Fit Climbing methode. Je leert oefeningen om je lichaam in balans te houden en om de veel voorkomende klimblessures te voorkomen. Veelal zijn dit oefeningen zonder dat er gewichten aan te pas komen. dus met met je eigen lichaam of een tera band.

Trainingen voor volwassenen


Weekly Boulder Training:  Technics

Deze training is voor de beginnende boulderaar die in een gezellige groep samen wil trainen Er komt veel techniek aan bod: heelhoeks, toehoeks, vlaggen indraaien, ...maar we klimmen ook vooral veel . Verfijn je klimtechniek en kom net dat stapje verder om dat ene project een keer wel uit te klimmen.De trainingen zijn elke dinsdagavond 19.30 - 21.00 uur.

> Meer over Technics

 

Weekly Boulder Training: Power & Endurance

Word sterker en krijg een beter uithoudingsvermogen. Kracht-, maximaal- en weerstandstraining, allemaal onderdelen die bij deze training aan bod komen om fitter en sterker te worden. Ofwel écht trainen onder begeleiding van een trainer. De trainingen zijn elke donderdag avond 19.30 - 21.00 uur

> Meer over Power & Endurance

 

 
 
 
 
© 2019 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching