Wij zijn gesloten - We are closed

We hopen zo snel mogelijk weer open te kunnen

Check onze outdoor trainingen

Corona maatregelen

Om de veiligheid voor iedereen te waarborgen gelden de volgende maatregelen:

 • Toegang alleen op reservering, dus reserveer vooraf.  Het is op elk tijdstip nodig om te reserveren. Het is meestal uitverkocht dus op goed geluk langskomen is weinig zinvol. 
  Kom op tijd, want we kunnen je niet eerder toelaten. Je mag niet langer blijven boulderen dan de gereserveerde tijd; Let hier ook zelf op. Zo zorgen we dat iedereen de kans krijgt om te boulderen.
  Reserveren kan via Letscube.  Reserveren kan niet telefonisch of via email.
 • Het café en kleedkamers is gesloten. De kleedkamers zijn gesloten. Dus kom vast in je boulderkleren. Toeschouwers zijn niet welkom en ouders van jeugdleden blijven buiten het gebouw.
 • Was je handen regelmatig tijdens het boulderen, en in ieder geval bij binnenkomst en vertrek. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht (we controleren regelmatig op witte neuzen!)
 • Hou minimaal 1,5 meter afstand van andere klimmers en medewerkers van Cube. Stickers op de vloer geven aan waar je veilig kunt staan zonder de gangpaden of anderen te blokkeren. We hebben aangegeven waar de looproutes zijn, houd die vrij. Op een aantal wanddelen zitten geen boulders zodat er meer ruimte is om te wachten
 • Vermijd en voorkom fysiek contact met andere sporters. Geef geen hand of knuffel voor of na het klimmen. Raak ook tijdens het klimmen je gezicht niet aan. Gebeurt dat wel was dan eerst je handen
 • Gebruik je eigen/gehuurde materialen, deel je pof niet met anderen.
 • Draag geen klimschoenen naar het toilet. Daarmee hou je je schoenen en onze grepen schoon. Neem een paar flipflops mee.
 • Draag een mondneusmasker.
  Ook met 30 personen is een boulderhal een drukke plek met veel verplaatsingen waar het lastig is om de 1,5 meter altijd aan te houden. Daarom verplichten wij het altijd dragen van een mondneusmasker in ons gebouw en bij Cube, behalve
  * als je actief aan het boulderen bent of oefeningen aan het uitvoeren bent.
  * als het mondneusmasker niet hoeft te dragen (bv. kinderen onder de 13).
  Ondanks dat het niet verplicht is adviseren we je om het mondkapje altijd te dragen, ook tijdens het boulderen. Je moet er even aan wennen maar dat gaat prima.
 • Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie

 

Wanneer kom je niet?

 • Als je je in het dagelijks leven niet houdt aan de 1,5 meter afstandregel. Dat is dom, maar je eigen keus, maar dan ben je niet welkom bij ons.
 • Bij aan het virus gerelateerde klachten. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts.
 • Als iemand in je directe omgeving koorts en/of benauwdheidsklachten heeft. Hou het veilig voor iedereen, zo maak je niet per ongeluk een ander ziek.
 • In afwachting van de uitslag van een Corona test van jou of je huisgenoten.
 • Als je in thuisquarantaine bent na een bezoek aan het buitenland.  Zie deze website voor de specifieke reisadviezen en de quarantaineregels.

We snappen dat dit wellicht vervelend is en we nemen niet graag beslissingen die het comfort en plezier van onze bezoekers benvloeden maar we geloven echt dat dit belangrijk is om te zorgen dat sportlocaties als Cube open kunnen blijven.


Bedankt voor jullie steun en begrip in deze tijden.

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching