Corona maatregelen

Reserveren - Handen wassen - Afstand houden

Reserveren Om te boulderen moet je -meestal- eerst een reservering maken. Dat gaat via ons nieuwe klantensysteem.
Handen wassen Bij binnenkomst en bij vertrek is handenwassen verplicht. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht en blijf je thuis als je ziek bent.
Afstand houden Bij het boulderen hielden we al afstand, nu moeten we ook afstand houden tijdens het wachten, het kletsen en het biertje achteraf.

Meer info over reserveren | Alle corona maatregelen

Gezocht: barmedewerkers en trainer

Woensdag 11 mei 2016

2015 Help wanted M

Wegens het vertrek van enkele van onze medewerkers en de uitbreiding van het aantal trainingen zijn wij per 1 juli op zoek naar nieuwe barmedewerkers én een nieuwe trainer. Heb je allebei in huis? Dat is helemaal mooi.

Barmedewerker

Als barmedewerker ben je gastheer/gastvrouw én het gezicht van Cube Bouldergym. Je staat een avond of middag zelfstandig achter de bar en vervult daarbij alle voorkomende taken. Je ontvangt bezoekers en zorgt dat ze zich thuis voelen, je bemant de bar en de shop, je houdt de hal schoon en netjes en je geeft instructie aan (beginnende) sporters, zowel volwassenen als kinderen.

Wij vragen:

 • Je bent 21 jaar of ouder
 • Je bouldert minimaal 1 of 2 keer per week bij Cube Bouldergym
 • Je bent flexibel, verantwoordelijk en zelfstandig
 • Je bent representatief, spontaan en hebt een klantgerichte houding.
 • Je weet hoe je (een groep) mensen moet enthousiasmeren en kunt duidelijk communiceren.
 • Je bent niet vies van schoonmaken.
 • Je bent bereid om voornamelijk in de avonduren en in het weekend te werken.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en spreekt goed Engels. Duits spreken is mooi meegenomen.
 • Je beschikt over een Verklaring Sociale Hygiëne of je bent bereid deze te halen
 • Gezien de samenstelling van ons team gaat onze voorkeur uit naar een vrouw. Dat betekent echter niet dat mannen niet hoeven te solliciteren

Wij bieden

Een leuke en afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Een goede werksfeer in een gezellig en klein team van collega’s.
In principe krijg je het leeftijdsgebonden minimum loon, maar de secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er zijn: Je kunt altijd gratis boulderen en meedoen aan bouldercursussen of –trainingen. Daarnaast krijg je flinke korting op je klimmateriaal in onze shop. Indien je die nog niet hebt behaal je op onze kosten je diploma Sociale Hygiëne en Bedrijfshulpverlening (BHV).

De functie betreft ca 12 uur per week. Je werkt 2 vaste avonden of dagen in de week. Het rooster wordt in overleg ingevuld.

Trainer

Als trainer geef je bouldertraining aan onze jeugd op en eventueel aan onze volwassen groepen. Je werkt daarbij samen met zowel ervaren klimmers als ervaren trainers. Samen met je collega’s maak je trainingsprogramma’s, de trainingsopzet, bewaak je de gezonde ontwikkeling van de sporters en begeleid de fanatieken bij wedstrijden. Afhankelijk van je ervaring en kennis neem je hierin het voortouw.

Wij vragen

 • Je bent 16 jaar of ouder.
 • Je vindt het leuk om training te geven
 • Je vindt het prettig om met kinderen te werken
 • Je weet hoe je (een groep) mensen moet enthousiasmeren en kunt duidelijk communiceren
 • Je beschikt over het NKBV diploma SKT2 en/of SKT3 of je bent bereid deze te halen
 • Je bent een fanatiek klimmer en je bouldert dan ook 1 of 2 keer per week bij Cube
  óf
  Je hebt ruime ervaring met het geven van trainingen van andere sporten en je hebt een afgeronde sportopleiding

Wij bieden

Een leuke en afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Een goede werksfeer in een gezellig en klein team van collega’s.
In principe krijg je het leeftijdsgebonden minimum loon, maar de secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er zijn: Je kunt altijd gratis boulderen en meedoen aan bouldercursussen of -trainingen. Daarnaast krijg je flinke korting op je klimmateriaal in onze shop. Indien je die nog niet hebt behaal je op onze kosten SKT2 en/of SKT3 opleiding.

De functie betreft ca 8 uur per week met de mogelijkheid om meer trainingen te gaven. Je werkt in ieder geval woensdagmiddag en eventueel zaterdagmiddag en/of doordeweekse avonden.

Enthousiast?

Interesse? Stuur je CV met een korte motivatie voor 1 juni naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een onderdeel van de sollicitatie procedure is dat we je een avondje laten meedraaien achter de bar of bij de trainingen.

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching