Cube Team Open 2016 | Zaterdag 12 November

 Dé wedstrijd voor klimteams. Dé gekste wedstrijd van het jaar.

Op zaterdag 12 november is de vierde editie van de Cube Team Open. Natuurlijk hard boulderen, maar ook met een vette knipoog. Niet alleen maar in een team. Wie is het beste boulderteam van Nederland?

IMG 0673 M
Het leukste teamonderdeel van vorig jaar: vakje persen

Wedstrijdinfo 

Dé wedstrijd voor boulder teams. Met teams en klimmers uit hele land. Iedereen is welkom. Of je nu net begint of al hartstikke goed bent, we zorgen dat er genoeg te doen is! Met zowel een individueel als een team klassement! Wie is het beste boulderteam van Nederland?

's middags klimt de jeugd, 's avonds de volwassenen.

Natuuurlijk moet je hard en veel boulderen maar in dit geval als team. maar met alleen hard boulderen red je het niet, samenwerking met je teammaatjes staat voorop. Bij de teamwedstrijd klim je samen, letterlijk. Met allerlei leuke en speciale (team)onderdelen. "Blokje doorgeven", "vakje persen" en de "klimspullentraverse" zitten er zeker weer in, maar daarnaast ook andere opdrachten. Nog gekker dan vorig jaar!

Team

Je klimt altijd in een team. De wedstrijd gaat uit van teams van 6 personen. Maar zolang je team uit 5 tot 8 klimmers bestaat is het ook goed. 

Zorg voor een divers team dat alle onderdelen beheerst. Wij adviseren: een dwerg die overal tussen kan kruipen, een plaatkoning met feilloze techniek, een beer van een kerel (of vrouw) die met gemak de rest van het team kan dragen, een wereldkampioen leadklimmen met de duur van een 8 jarig meisje, een basketballer van minimaal 2.12m en natuurlijk een teamcaptain die van al deze sterren een team kan vormen, iemand als Hiddink dus...

Jeugd

Elk team heeft een volwassen coach die niét meeklimt (bijvoorbeeld jullie trainer). Dus doe samen met de rest van je trainingsgroep lekker mee.

We klimmen in 2 categoriëen; basisschool (8 tot 12 jaar) en middelbare school (12 tot 18 jaar).

De wedstrijd voor de eugd is op zaterdagochtend / begin van de middag.

Programma:
10:00 Hal open
10:30 Briefing coaches
11:00 Begin wedstrijd
15:00 Einde wedstrijd en prijsuitreiking

Volwassenen

Elk team heeft een teamcaptain, maar dat mag ook één van de klimmers zijn. Deelnemen kan vanaf 16 jaar.

De wedstrijd voor de volwassenen is zaterdag avond.

Programma:
16:30 Briefing coaches
17:00 Aanvang wedstrijd
21:00 Einde wedstrijd
21:30 Prijsuitreiking

Deelname en inschrijven

Inschrijven kan alleen per team. Deelnemen aan de jeugdwedstrijd kan als je tussen de 8 en 18 jaar oud bent. Deelnemen aan de volwassenenwedstrijd kan vanaf 16 jaar.


Gesloten voor niet deelnemers

We zijn de gehele dag gesloten voor niet deelnemers. Publiek heeft natuurlijk gratis toegang.

Kosten

De kosten per team zijn € 60.00. 

2016 team open poster v1.0 L 

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching