Wij zijn gesloten - We are closed

We hopen zo snel mogelijk weer open te kunnen

Check onze online en outdoor trainingen

Open Dag | zaterdag 19 november

Op 19 november vieren we dat we 5 jaar bestaan met onze open dag.

Van 11 tot 17 zijn er de hele dag volop activiteiten en kun je zelf -gratis natuurlijk- aan de slag op onze boulderwanden.

Dus kom langs en maak kennis met de nieuwste, spectaculaire olympische sport.

 

Boulderen?

De bouldergym is het hipste alternatief voor de sportschool. Van boulderen word je fit, sterk, slank én lenig!

Heb je nog geen idee wat boulderen precies is? Kom langs en probeer het zaterdag zelf! Onder professionele begeleiding kun je ontdekken waarom steeds meer mensen, van jong tot oud, het zo’n leuke sport vinden.

Activiteiten:

Tijdens de open dag is de entree en de boulderclinics gratis.

Als je nog niet eerder hebt gebouldert dan kan je meedoen met een van onze clinics. Als je al vaker hebt gebouldert dan is de entree gratis en kun je direct aan de slag.

Introductieclinics voor jong en oud

Gedurende de dag zijn er diverse introductie clinics voor nieuwkomers. Joing en oud kan meedoen.

Tijdens de introductie clinic maak je onder deskundige begeleiding kennis met boulderen; binnen 5 minuten hang je bovenin de wand. We helpen je op weg om je eerste boulders te bedwingen. We maken je wegwijs in de hal, leren je veilig klimmen én vallen en leren je de belangrijkste klimtechnieken. Daarnaast krijg je flink wat praktische tips en mag je de rest van de dag blijven boulderen. Van 8 toto 88 jaar!

Ervaren boulderaars

Ook ervaren boulderaars kunnen tijdens de open dag bij ons terecht. Houd er wel rekening mee dat een aantal wanden gereserveerd is voor de andere activiteiten van de open dag. vanaf 8 jaar.

Introductieles jeugdtrainingen

Onze jeugd trainingen zijn op woensdagmiddag. op zaterdag trainen de fanatieken een tweede keer. Wil je ook op klimmen? De fanatieke kids van de jeugdtrainingen helpen je graag op weg tijdens deze introductieles van de jeugdtraining. vanaf 8 jaar.

Boulderen met kids tot 8 jaar

Op speciale wanden kunnen de allerjongsten aan de slag. Blokken waar je op moet klimmen, Hoepels waar je door moet klimmen en balletjes die je zo hoog mogelijk in de wand moet stoppen.Lekker klimmen en klauteren tot een hoogte die zij aankunnen.

We hebben hier een deel van de boulderwand voor ingericht. Hier kunt u met uw eigen kinderen aan de slag.  Let op! Altijd onder directe begeleiding van een ouder.

Programma:

Zaterdag 19 november  11:00 - 17:00

Gehele dag: 
Gratis clinics voor nieuwkomers
Vrije entree voor ervaren klimmers

11:00 - 15:00
Boulderen voor kids (onder de 8 jaar)

12:00
Introductieles jeugdtraining

11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30
Introductie clinics voor jong en oud

Materiaal:

Boulderen doe je in sportieve kleding waar je je vrij in kunt bewegen en op schone, indoor gymschoenen. Je kunt bij ons ook echte klimschoenen huren voor € 2,50.

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching