Cube Team Open 2018 | Zaterdag 1 December

 

Dé wedstrijd voor klimteams. Dé gekste wedstrijd van het jaar.

Op zaterdag 1 december is de vijfde editie van de Cube Team Open. Natuurlijk hard boulderen, maar ook met een vette knipoog. Niet in je uppie maar in een team. Wie is het beste boulderteam van Nederland?

IMG 0673 M
Het leukste teamonderdeel van vorig jaar: vakje persen

Wedstrijdinfo 

Dé wedstrijd voor boulder teams. Met teams en klimmers uit hele land en daarbuiten. Iedereen is welkom. Of je nu recreant bent of tot de wereldtop behoort, wij zorgen dat er genoeg te doen is! Met zowel een individueel als een team klassement! Wie is het beste boulderteam van Nederland?

We hebben een aparte wedstrijd voor de jeugd in de ochtend / vroege middag. De volwassenen gaan vanaf 16:00 uur aan de slag.
Natuuurlijk moet je hard en veel boulderen maar in dit geval als team. Met alleen hard boulderen red je het niet, samenwerking met je teammaatjes staat voorop. Bij de teamwedstrijd klim je samen, letterlijk. Met allerlei leuke en speciale (team)onderdelen. "Blokje doorgeven", "vakje persen" en de "klimspullentraverse" zitten er zeker weer in, maar daarnaast ook andere opdrachten. Nog gekker dan vorig jaar!

Team

Je klimt altijd in een team. De wedstrijd gaat uit van teams van 6 personen. Minder is eigenlijk wel een beetje lastig, iets meer is minder een probleem. 

Zorg voor een divers team dat alle onderdelen beheerst. Wij adviseren: een dwerg die overal tussen kan kruipen, een plaatkoning met feilloze techniek, een beer van een kerel (of vrouw) die met gemak de rest van het team kan dragen, een wereldkampioen leadklimmen met de duur van een 8 jarig meisje, een basketballer van minimaal 2.12m en natuurlijk een teamcaptain die van al deze sterren een team kan vormen.

Jeugd

Elk team heeft een volwassen coach die niét meeklimt (bijvoorbeeld jullie trainer). Dus doe samen met de rest van je trainingsgroep lekker mee.

We klimmen in 2 categoriëen; basisschool (6 tot 12 jaar) en middelbare school (12 tot 18 jaar).

De wedstrijd voor de jeugd is op zaterdagochtend / begin van de middag.
Programma jeugd:
9:00 Hal open & inschrijving
9:30 Briefing coaches
10:00 Begin wedstrijd
14:00 Einde wedstrijd en prijsuitreiking

Volwassenen

Elk team heeft een teamcaptain, maar dat mag ook één van de klimmers zijn. Deelnemen kan vanaf 15 jaar.

De wedstrijd voor de volwassenen is zaterdag middag / avond.

Programma volwassenen:
15:00 Hal open & inschrijving15:30 Briefing coaches
16:00 Aanvang wedstrijd
19:00 Einde wedstrijd
19:00 Eten
20:00 Finale met de beste 6 teams
ca 21:30 Prijsuitreiking

Deelname en inschrijven

We zitten vol. Deelname en registreren is niet meer mogelijk.

Inschrijven kan alleen per team. Deelnemen aan de jeugdwedstrijd kan als je tussen de 6 en 18 jaar oud bent. Deelnemen aan de volwassenenwedstrijd kan vanaf 15 jaar.

De inschrijving sluit op maandag 26 november.


Gesloten voor niet deelnemers

We zijn de gehele dag gesloten voor niet deelnemers. Publiek heeft natuurlijk gratis toegang.

Avondeten

Het avondeten wordt verzorgt door onze overburen Imli van de twenste foodhal. Voor €9.00 serveren zij een authentieke indiaase curry. Je hebt keus uit "Chicken Chettinad curry" with tender chicken marinated in ginger, garlic, and yoghurt, slow cooked in flavours of cumin, mustard, fennel, coconut and a special Indian spice mix". of een vegetariesche (vegan) currry "vegetables cooked with mild spices in a cashew-nut based gravy. Beide geserveerd met pilaf-rijst en "Onion & palak pakoda".

Kosten

De kosten per jeugdteam van 6 personen zijn € 60.00. 

De kosten voor een volwassenen team van 6 personen zijn € 60.00 +  € 9.00 per persoon voor het eten.

2018 TEAMwedstrijd L 

 

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching