Buiten trainen voor jeugdleden

Na bijna 2 maanden slecht nieuws mogen we eindelijk wat goed nieuws brengen:

Vanaf zaterdag 9 mei starten we met buiten trainingen voor onze jeugdleden.

Er zitten nog wel flink wat haken en ogen aan dus lees de onderstaande informatie goed door.

Wij zijn in ieder geval super blij dat we weer aan de slag kunnen, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien.

 

Trainingen, groepen en tijden:

We zullen weer volop beginnen met het geven van trainingen, dit betekent dat er op woensdag en zaterdag weer training gegeven gaat worden. We houden zo veel mogelijk de normale trainingsdagen en tijden aan. De dinsdaggroepen schuiven bij de woensdag aan en de fanatieke groep op zaterdag vervalt

  • Woensdag middag van 14.30 tot 15.45: Basisschool I kinderen + Mini's (6-8 jaar)
  • Woensdag middag van 15.45 tot 17.00: Basisschool II kinderen
  • Woensdag middag van 18.15 tot 19.30: Middelbare school I + II jeugd
  • Zaterdag ochtend van 11.00 tot 12.30: Alle basisschool kinderen
  • Zaterdag ochtend van 12.30 tot 14.00: Alle middelbare school jeugd

 

Parkeerkaartjes

Het parkeerdek is gewoon open, maar het gebouw en Cube zelf is gesloten. Voor €15 contant en gepast, kunnen jullie 10 parkeerkaartjes kopen bij de trainer na afloop van de training. De kaartjes hebben geen vervaldatum. Maar het is de komende tijd prachtig weer, dus een beetje extra beweging met de fiets is ook geen straf.

Protocol veilig trainen (regels voor ouders en jeugd):

Helaas zitten er nog wel wat regels aan verbonden over hoe wij de trainingen moeten invullen, vandaar dat wij ook nog niet binnen mogen sporten.

Om er zeker van te zijn dat alles goed en veilig verloopt hanteren wij een protocol dat wij samen met de anders huurders hebben opgemaakt. Wij willen graag aan alle ouders/verzorgers vragen dit protocol rustig door te lezen en dit met het kind/de kinderen te bespreken zo dat iedereen weet hoe om te gaan met de maatregelingen

> Bekijk hier het volledige protocol

Even de belangrijkste details op een rijtje:
- Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van de training, dus niet te vroeg en niet te laat. Dit doen wij om de regulering van de groepen onder controle te kunnen houden.
- Als u uw kind haalt en brengt kom dan op het juiste tijdstip en ga tussentijds weer naar huis. Er is geen mogelijkheid om te kijken of te wachten op de training.
- Kom niet als jij of iemand in je familie (milde) symptomen vertoond van het COVID-19 virus: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
- Kom in je sportkleding, ga thuis nog even naar het toilet en was je handen, neem je eigen flesje drinken gevuld mee
- Houd altijd 1.5 meter afstand, zowel tijdens het sporten als bij het aankomen en vertrekken.
- De douches en toiletten zijn buiten gebruik. Het gebouw is afgesloten.

 

Aanmelden via whatsapp

Meld jezelf altijd aan via de Groepsapp die we op Whatsapp hebben! Zit je daar niet in? App dan naar Wiep: 0611950401.

 

Invulling van de trainingen

Wij kunnen tijdens de trainingen niet echt klimmen. Toch zijn er genoeg oefeningen die jullie fit en mobiel houden zodat we straks weer keihard kunnen boulderen.
Met bootcamp-, kracht- en mobiliteit- en free run achtige oefeningen hebben we een heel scala aan leuke oefeningen. Caimin gaf al bootcamp trainingen voordat hij onze trainerspoel kwam versterken, dus aan ervaring geen gebrek.

Alle trainingen die gegeven gaan worden zullen uiteraard helemaal corona-proof zijn. Voor de jeugd houden we altijd de 1,5 meter afstand aan. Als er vragen zijn kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Abonnement

Omdat wij de trainingen weer kunnen starten betekend dit ook dat de abonnementen ook weer starten. Natuurlijk is de training anders dan dat je van ons –binnen- gewend bent. Ook voor ons zal het nog even zoeken zijn hoe we een goede training aan kunnen bieden. Vandaar dat vooralsnog de het lidmaatschapsgeld voor de buitentrainingen de helft bedraagt van het reguliere tarief.

Voor deze maand mei is dat precies het deel die je al betaald hebt voor het tweede gedeelte van maart. Is dat ook weer glad.

Een aantal van jullie heeft aangegeven dat het volledige abonnement mag doorlopen in deze Coronatijd. Daar zijn we heel dankbaar voor. Voor jullie loopt de normale betaling gewoon door.

Wij gaan ervan uit dat al onze jeugdleden weer naar de traiingen komen. Mocht uw kind/kinderen niet naar de training komen en u het abonnement niet wilt laten doorlopen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching