Buiten trainen voor volwassenen

Vanaf woensdag 20 mei starten we met buiten training voor volwassen.

We hebben er super veel zin in en we gaan jullie weer helemaal klaarstomen om straks weer fit de wand in te kunnen!

Inhoud van de volwassen training

We mogen nog niet binnen aan grepen trekken, maar we kunnen wel ons lichaam fit houden zodat als we straks weer mogen klimmen we er helemaal klaar voor zijn.

Krachttraining: “The Big 5 of Climbing”by Wiep and Xanne
Hierbij gaan wij aan de slag met “The Big 5 of Climbing”. De push, pull, hip drive, squat en walk. Met deze krachtoefeningen trainen we de bewegingen die je ook bij het klimmen maakt. Nu isoleren we deze beweging en vooren deze stand alone uit.
De kracht en bewegingen trainen van het afblokken, uitduwen, optrekken, actief in de wand hangen, overhang klimmen, dyno’s, been power, run/jump bewegingen en stabiliteit creëren.
De intensiteit ligt hoog, dus reken erop dat je flink kapot gaat in deze training, meters maken, fit worden en weer een gevoel van voldoening krijgen!

Mobility training by Karina
Uitgangspunten bij de training zijn mobiliteit voor het soepel bewegen én stabiliteit voor een sterke core en een goede houding. Vaak zijn het de kleine spiergroepen die niet sterk genoeg zijn. Door met specifieke bewegingen deze spieren te trainen verbetert de houding. Omdat we deze spieren bij het klimmen en het zitten op een stoel weinig gebruiken is succes (en spierpijn!) gegarandeerd!
De intensiteit is weliswaar lager, maar als je alles goed aanspant is het toch een pittige en inspannende training. Je komt toch bijna aan het zweten.

Trainingstijden

We starten met de volgende wekelijkse trainingen

  • Woensdag van 17.15 tot 18.15 Krachttrainging: The Big 5 of Climbing
  • Woensdag van 19:30 tot 20:30 Krachttrainging: The Big 5 of Climbing
  • Donderdag van 18:15 tot 19:15 Mobility training
  • Donderdag van 19:15 tot 20:15 Mobility training
  • Zaterdag van 10.00 tot 11.00 Krachttrainging: The Big 5 of Climbing

De groepsgrootte is maximaal 12. Hopelijk zitten deze snel vol en kunnen we ook uitbreiden naar andere dagen en tijden.

Aanmelden volwassen training

Je meld je 1x aan voor deelname aan doorlopende wekelijkse training. Deelnemen kan vanaf 16 jaar.


Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende info::
1. Aan welke training je wilt deelnemen;
2. Op welk tijdstip je mee wilt doen;
3. Je telefoonnummer (voor de groepsapp).

Wiep laat je dan weten in welke groep we plek hebben voor je.

Kan je niet op de nu geplande dagen, maar wil je wel graag meedoen? Laat het ons dan ook even weten. Vermeld hierbij de dagen en tijden dat je wel zou kunnen, dan kunnen we daar rekening mee houden voor eventuele uitbreidingen.

Abonnement

Als je meedoet met een training betekent dit dat je abonnemente ook weer zal starten. Natuurlijk is de training anders dan dat je van ons -binnen- gewend bent. Ook voor ons zal het nog even zoeken zijn hoe we een goede training aan kunnen bieden. Vandaar dat vooralsnog het lidmaatschapsgeld voor de buitentrainingen de helft bedraagt van het reguliere tarief. Dus € 33.50/2 = € 16.75 of € 36.00/2 = € 18.00. Mei krijg je van ons. In juni starten we weer.

Natuurlijk kan je ook meedoen met beide type trainingen. In dat geval betaal je 2x de helft. Dus gewoon je normale tarief van €33.50 of  €36.00. 

Een aantal van jullie heeft aangegeven dat het volledige abonnement mag doorlopen in deze Coronatijd. Daar zijn we heel dankbaar voor. Voor jullie loopt de normale betaling gewoon door.

Parkeerkaartjes

Het parkeerdek is gewoon open, maar het gebouw en Cube zelf is gesloten. Voor €15 contant en gepast, kunnen jullie 10 parkeerkaartjes kopen bij de trainer na afloop van de training. De kaartjes hebben geen vervaldatum. Maar het is de komende tijd prachtig weer, dus een beetje extra beweging met de fiets is ook geen straf.

Protocol veilig trainen 

Helaas zitten er nog wel wat regels aan verbonden over hoe wij de trainingen moeten invullen, vandaar dat wij ook nog niet binnen mogen sporten.

Om er zeker van te zijn dat alles goed en veilig verloopt hanteren wij een protocol dat wij samen met de anders huurders hebben opgemaakt. Wij vragen iedereen dit protocol rustig door te lezen en dit met het kind/de kinderen te bespreken zo dat iedereen weet hoe om te gaan met de maatregelingen

> Bekijk hier het volledige protocol

Even de belangrijkste details op een rijtje:
- Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van de training, dus niet te vroeg en niet te laat. Dit doen wij om de regulering van de groepen onder controle te kunnen houden.
- Kom niet als jij of iemand in je familie  / huishouden (milde) symptomen vertoond van het COVID-19 virus: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
- Kom in je sportkleding, ga thuis nog even naar het toilet en was je handen, neem je eigen flesje drinken gevuld mee
- Houd altijd 1.5 meter afstand, zowel tijdens het sporten als bij het aankomen en vertrekken.
- De douches en toiletten zijn buiten gebruik. Het gebouw is afgesloten.

 

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching