Per 1 juli zijn we weer open

Reserveren - Handen wassen - Afstand houden

Reserveren Om te boulderen moet je -meestal- eerst een reservering maken. Dat gaat via ons nieuwe klantensysteem.
Handen wassen Bij binnenkomst en bij vertrek is handenwassen verplicht. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht en blijf je thuis als je ziek bent.
Afstand houden Bij het boulderen hielden we al afstand, nu moeten we ook afstand houden tijdens het wachten, het kletsen en het biertje achteraf.

Reserveren | Corona maatregelen

Betaald parkeren per 13 juni 2015

Donderdag 11 juni

M2015 betaald parkeren 190x267inder goed nieuws van het parkeerfront. Onze verhuurder Domijn heeft besloten dat er per zaterdag 13 juni op het gehele terrein betaald parkeren wordt ingevoerd.

We wisten al langer dat het er zat aan te komen maar we waren nog druk in onderhandeling met Domijn over de bedragen en details. We zijn lang niet tevreden maar we hebben het onderste uit de kan gesleept. We hebben in ieder geval kunnen regelen dat het maximum bedrag dat jullie moeten betalen € 1,50 is.

Het parkeerterrein voor de Cube valt straks onder de gemeentelijke parkeerregeling. Nieuw is dat ook het parkeerdek beschikbaar is voor bezoekers van Cube Bouldergym.  Op beide plaatsen is het betaald parkeren.

 

 


Het parkeren werkt nu als volgt:

> Komt u op dinsdag, woensdag en vrijdag na 19:00 uur en op donderdag na 21:00 uur dan is het parkeren op het parkeerterrein gratis.

> Op alle andere tijden kunt u het beste op het parkeerdek parkeren en bij de bar een uitrijkaart kopen voor € 1,50.

> Wilt u persé gratis parkeren? Geen nood! De eerste gratis parkeerplaatsen op nog geen 3 minuten lopen.

 

 

Parkeerterrein voor de Cube
Op het gehele terrein voor de Cube geld betaald parkeren, dus zowel op het terrein voor als achter de portiersloge. Een kaartje kunt u kopen bij het parkeerautomaat dat aan de voorzijde van het parkeerterrein staat. Op het terrein gelden dezelfde parkeertarieven en tijden als in de rest van het centrum van Enschede.

Tarief: € 2,60 per uur. 
Tijden:
> Maandag t/m Zaterdag van 9.00 uur tot 19.00 uur;
Koopavonden (donderdag) tot 21.00 uur;
> Koopzondagen en feestdagen van 12.00 tot 19.00 uur.
Koopzondagen en Feestdagen in 2015: 28 juni, 5 juli, 26 juli, 2 augustus, 30 augustus, 6 september, 27 september, 4 oktober, 25 oktober, 1 november, 29 november, 6, 13, 20, 25, 26, 27 december.

Parkeerdek
Bezoekers van Cube Bouldergym kunnen ook parkeren op het parkeerdek bovenop het gebouw. De ingang van het parkeerdek bevind zich aan de Hoge Bothofstraat. zo'n 50 meter verderop dan de ingang van het parkeerterrein. Via het trappenhuis aan de oostzijde van het gebouw kunt u naar beneden lopen en dan komt u buiten voor de ingang van Cube Bouldergym uit, struikel niet over de geparkeerde fietsen. 

Bij het oprijden ontvangt u een parkeerkaart, welke u moet betalen voorat u het parkeerdek weer verlaat. Het betaalautomaat staat in het trappenhuis op de 2e verdieping. Het tarief bedraagt € 2,60 per uur. Er is geen minimumtarief en er geld een maximumtarief van €5,00 per dag.

Klanten van de Cube kunnen bij de bar voor €1,50 een uitrijkaart krijgen. 

Het parkeerdek wordt 's nachts afgesloten, u kunt dan niet van het parkeerdek af. De exacte openingstijden zijn ons nog niet bekend.


Gratis parkeren?
U kunt op het parkeerterrein voor de Cube gratis parkeren op dinsdag, woensdag en vrijdag na 19:00 uur en op donderdag na 21:00 uur.

Komt u buiten deze tijden en wilt u persé gratis parkeren dan zult u een stukje moeten lopen. Het betaald parkeren geld ook voor de gehele Hoge Bothofstraat en de direct omliggende straten, maar in de straten daarachter is het parkeren gratis. De eerste gratis parkeerplaatsen op nog geen 3 minuten lopen. Een overzicht van de betaald parkeren zone's vind u via op deze link.

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching