Per 1 juli zijn we weer open

Reserveren - Handen wassen - Afstand houden

Reserveren Om te boulderen moet je -meestal- eerst een reservering maken. Dat gaat via ons nieuwe klantensysteem.
Handen wassen Bij binnenkomst en bij vertrek is handenwassen verplicht. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht en blijf je thuis als je ziek bent.
Afstand houden Bij het boulderen hielden we al afstand, nu moeten we ook afstand houden tijdens het wachten, het kletsen en het biertje achteraf.

Reserveren | Corona maatregelen

Activiteiten September

September wordt lekker druk met flink wat events en trainingen. De eerste Cubism staat alweer op de rol ook de jeugd kan aan de slag bij de eerste cube jeugdcup van het nieuwe jaar. Ook de kids onder de 8 vergeten we niet bij boulderen met kids. Daarnaast pakken we de trainigen wat anders aan, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen: Meer en vaker! Nieuw zijn de Cube Xtra clinics , daar gaan we ook gelijk mee aan de slag. 

We praten je even bij met alle plannen.

2015 Poster DESKinfo sept M

CUBE-WBT - Weekly Boulder training.
Wordt sterker, krijg een beter uithoudingsvermogen en leer de meer gevorderde bouldertechnieken tijdens de wekelijkse bouldertraining. Ofwel écht trainen onder begeleiding van een trainer.
Voor boulderaars die instromen uit de basistraining en boulderaars al een tijd blijven hangen op dat zelfde niveau en dat stapje willen zetten om die moeilijke boulders wel te kunnen. Vanaf 3 september elke donderdagavond van 19:30 tot 21:00. Kost bijna niks, voor €10.00 euro /maand bovenop je abonnement ben je klaar. Geen excuses meer dus.

Check alle details over de CUBE-WBT

 

CUBEBasisc - basiscursus voor de beginnende boulderaar

Ook onze basiscursus voor de beginnende boulderaar pakken we wat anders aan. Vanaf 15 september elke dinsdag van 19:30 tot 21:00, gewoon het hele jaar door. Instromen wanneer je wil en direct aan de slag in met de basistechnieken en -begrippen van het boulderen. Deze basis leer je in minimaal 4 tot maximaal 6 lessen. Na deze lessen krijg je een basiscertificaat en kun je goed zelfstandig boulderen of mee gaan doen met de wekelijkse trainingen. Je betaalt één vast bedrag van € 50. voor de  entree en maximaal 6 lessen.

Check alle details over de CUBEBasics

 

CUBEXtra - Fit worden met GoodClimbing
Nieuw is CUBEXtra. Dat zijn speciale trainingen en workshops naast ons reguliere aanbod. In de laatste week van september gaan we van start met gratis workshops van GoodClimbing. Train jezelf fit met hartslagtraining o.b.v. GoodClimbing. "Om vooruitgang te boeken bij het trainen, heb je betrouwbare begeleiding nodig. Om je hierbij te helpen, heb ik hartslagzone training ontwikkeld: Topfit online". In 2 trainingen leer je een persoonlijk trainingsschema gebruiken én leer je de Polar beat app gebruiken voor je hartslagzone registratie.  Workshops: Zaterdag 19 september (14:00), Woensdag 23 september (19:30), Vrijdag 25 september (19:00) en Dinsdag 29 september (19:30).

Meer info en inschrijven aan de bar. Volg de avonturen van coach Micehl en lees meer over GoodClimbinbg op zijn site.

Jeugdtrainingen - Extra groep
De jeugdtraining loopt goed en worden druk bezocht. zo druk dat we per direct de basisschoolgroep hebben gesplits in een instroomgroep en een gevorderde groep. De instroomgroep blijft elke woensdga trainen van 14:30 tot 16:00 uur. De gevorderde groep begint direct hiern van 16:00 tot 17:30. 

Check alle details over de jeugdtrainingen

 

Cubism 2015.04 - Vrijdag 4 september
Allemaal terug van vakantie, de eerste werk of studieweek er alweer op. Tijd voor een gezellig avondje boulderen, fijne beats en naderhand een biertje aan de bar. Ouderwets gezellig met 24 nieuwe boulders van gastbouwers Rene en Irene, we zijn benieuwd!

Check alle details over de Cubism 2015.04

 

Boulderen for Kids - Zondag 13 september
Boulderen met je eigen kids onder de 8 jaar! Op speciaal ingerichte wanden kun je met je kinderen aan de slag. Lekker spelen en klauteren tot een hoogte die zij aankunnen. In de meeste gevallen nog gratis ook!

Check alle details over de boulderen voor kids

 

Cube Jeugd Cup - Ronde 1 zaterdag 26 september
Ook de Cube Jeugd Cup gaat weer van start . Da's een echte wedstrijd speciaal voor onze jeugdleden. Met nieuwe, spannende en uitdagende boulders en opdrachten. Natuurlijk mag je ook als je geen lid bent van de jeugdtrainingen meedoen. Voor de september editie maken we er gelijk een groots event van. Want naast de andere klimverenigingen, zijn ook de 110 kids die met de ZappCard vorig jaar bij ons hebben gesport uitgenodigd. Gezellig druk!

Check alle details over de Cube Jeugd Cup

 

En er staan ook nog wat andere verandering op stapel, maar daarover later meer...

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching