Per 1 juli zijn we weer open

Reserveren - Handen wassen - Afstand houden

Reserveren Om te boulderen moet je -meestal- eerst een reservering maken. Dat gaat via ons nieuwe klantensysteem.
Handen wassen Bij binnenkomst en bij vertrek is handenwassen verplicht. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht en blijf je thuis als je ziek bent.
Afstand houden Bij het boulderen hielden we al afstand, nu moeten we ook afstand houden tijdens het wachten, het kletsen en het biertje achteraf.

Reserveren | Corona maatregelen

Open Dag | Zondag 13 december

Donderdag 3 december

Maak tijdens de open dag op zondag 13 december gratis kennis met boulderen.

Met speciale activiteiten voor volwassenen en jeugd. Ook de allerjongsten (tot 8 jaar) kunnen tijdens de open dag bij ons terecht.

2015 Open dag site v1.2 M

Boulderen?

Boulderen is de puurste vorm van klimmen: kort, krachtig atletisch en dynamisch. Het maakt je sterk, lenig en het is goed voor je techniek en inzicht.

Boulderen kun je alleen maar ook samen doen: je moedigt elkaar aan, geeft elkaar tips of je doet het ‘even’ voor.

We hebben voldoende mogelijkheden voor alle niveaus, ook als je nog nooit geklommen hebt. Na een korte uitleg kun je direct zelf gaan klimmen. Alleen komen is geen probleem.

Boulderen bij Cube doe je zelfstandig tijdens onze openingstijden, bij onze trainingen voor de jeugd en volwassenen of tijdens een verjaardag of teamuitje.

Programma open dag:

12:00 tot 17:00 Open Dag: entree gratis
Na 17:00 is Cube alleen geopend voor ervaren boulderaars.

Activiteiten:

Boulderen met kids tot 8 jaar

Op speciale wanden kunnen de allerjongsten aan de slag. Blokken waar je op moet klimmen, Hoepels waar je door moet klimmen en balletjes die je zo hoog mogelijk in de wand moet stoppen.Lekker klimmen en klauteren tot een hoogte die zij aankunnen.

We hebben hier een deel van de boulderwand voor ingericht. Hier kunt u met uw eigen kinderen aan de slag.  Let op! Altijd onder directe begeleiding van een ouder.

Vond je het leuk? kom dan vaker langs bij “Boulderen met kids”: elke 2e zondag van de maand van 12:00 tot 14:00.

Jeugd vanaf 8 jaar

Speciaal voor de open dag hebben we een speciaal parcours uitgezet met met vette, uitdagende en spannende boulders! Lukt het jou om ze allemaal te klimmen?

Vond je het leuk? Neem wat vriendjes en vriendinnetjes mee en kom eens langs tijdens onze openingstijden. Of wat dacht je van een vet kinderfeestje bij ons?

Volwassenen

Voor de volwassenen hebben we de gehele dag gratis kennismakingslessen. Een les duurt ca. een half uur. De lessen starten vrijwel doorlopend Meld je bij de bar en dan vertellen we je wanneer de volgende les start.

Ervaren boulderaars

Ook ervaren boulderaars kunnen tijdens de open dag bij ons terecht. Houd er wel rekening mee dat het drukker is dan normaal en dat een aantal wanden gereserveerd is voor de bezoekers van de open dag. Het beste kom je wat later op de dag, dan is het rustiger.

Materiaal:

Boulderen doe je in sportieve kleding waar je je vrij in kunt bewegen en op schone, geschikte schoenen.

Het beste neem je een paar schone (gym)schoenen mee. Het liefst binnen gymschoenen of andere schoenen met een dunne zool. Liever iets te klein dan te groot. Tijdens de open dag hebben we ook een beperkt aantal gymschoenen die je kunt lenen. Je kunt bij ons ook echte klimschoenen huren voor € 2,50.

Klimmen op blote voeten, sokken, vieze schoenen of schoenen met een hak is niet toegestaan!

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching