Per 1 juli zijn we weer open

Reserveren - Handen wassen - Afstand houden

Reserveren Om te boulderen moet je -meestal- eerst een reservering maken. Dat gaat via ons nieuwe klantensysteem.
Handen wassen Bij binnenkomst en bij vertrek is handenwassen verplicht. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht en blijf je thuis als je ziek bent.
Afstand houden Bij het boulderen hielden we al afstand, nu moeten we ook afstand houden tijdens het wachten, het kletsen en het biertje achteraf.

Reserveren | Corona maatregelen

Inloopspreekuur fysiotherapie

Woensdag 1 juni 2016

Klim niet door met je pijntjes of blessures! 

In samenwerking met Pro-F bieden we je een inloopspreekuur sportfysiotherapie. Steve Miller bekijkt en analyseert je klachten, geeft trainingsadvies en stelt desgewenst een behandelplan op. 

De intake is gratis, eventele behandeling is niet gratis.

Pro-F fysiotherapie is een jonge ambitieze praktijk met drie locaties in Enschede en één in Oldenzaal. Door de behandelingen, adviezen en oefeningen zorgen ze er voor dat je weer (pijnvrij) kunt bewegen. Bij Pro-F fysiotherapie weten ze hoe belangrijk het is pijn vrij en blessure vrij te kunnen sporten. In geval van blessures wordt niet alleen de klacht behandeld en verholpen maar wordt ook gekeken naar de oorzaak van de klacht om de kans op herhaling te voorkomen. Door de ruime ervaring binnen de praktijk met (top)sporters weten ze voor iedere sporter een passend behandelplan te maken. Kijk voor meer informatie op de website van Pro-F.

2016 Fysio Pro F v1.0 M

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching