Corona maatregelen

Reserveren - Handen wassen - Afstand houden

Reserveren Om te boulderen moet je -meestal- eerst een reservering maken. Dat gaat via ons nieuwe klantensysteem.
Handen wassen Bij binnenkomst en bij vertrek is handenwassen verplicht. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht en blijf je thuis als je ziek bent.
Afstand houden Bij het boulderen hielden we al afstand, nu moeten we ook afstand houden tijdens het wachten, het kletsen en het biertje achteraf.

Meer info over reserveren | Alle corona maatregelen

Jeugd Boulder1

Dinsdag 14 februari

De jeugd van de Cube hield afgelopen weekend huis bij de jeugdwedstrijd in Rotterdam.

Brechtje en Julia hadden beiden een goede dag, klommen geconcentreerd en maakten geen foutjes. Dat leverde een mooie 12e en 6e plaats op bij de Jeugd B.
Indy klom 2 uur hard door en schoof in de laatste minuut nog op naar de 9e plaats door in de laatste minuut nog een bonus te pakken.
Bij de jongens D klom team Cube ook goed. Dat leverde een 5e, 6e en 7e plek op voor Jiri, Finn en Joep. Mees klom wat gehaast en slordig, daarom moest hij genoegen nemen met slechts de 2e (!!) plaats.
Voor de Jeugd E hadden de bouwers er een flink zooitje van gemaakt. Sylvan moest dezelfde boulders klimmen als de Jeugd D, jongens die minimaal 2 koppen zijn. Gelukkig waren er ook een heleboel niet wedstrijd boulders in de hal. ;)

Op naar de volgende (thuis)wedstrijd op 11 en 12 maart. In de Cube dus.

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching