Start aanleg buitenterrein - Parkeersituatie

Dinsdag 9 mei 2017

De voorbereidingen waren al even in gang maar nu wordt er dan echt gestart met de inrichting van het buitenterrein tussen de gebouwen van de Performance Factory. Dat heeft per direct gevolgen voor de parkeersituatie.

 

2017 Impressie buiten zuid M

Buitenterrein

Het buiten terrein van de Performance factory wordt geheel ingericht als verblijfsterrein. Zo worden de sportvoorzieningen uitgebreid, krijgt de stoep een facelift wordt de "lage bothofstraat" in ere herstelt en komt er een nieuwe fietsenstalling. Straks hebben we dus vlak voor de Cube een mooi ingericht plein met terrasjes en sportvoorzieningen.

De werkzaamheden zijn inmiddels gestart. Voor de zomer zal er al flink wat gerealiseerd zijn, de afronding volgt in het najaar.

2017 buitenterrein M
Parkeren

Door de werkzaamheden aan het buitenterrein is er geen parkeergelegenheid meer voor ons gebouw. Ook in de toekomst zal er geen parkeergelegenheid meer komen. Da's jammer maar er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt.

De makkelijkste optie is parkeren op het parkeerdek van gebouw oost. Voor € 1.50 koop je bij de bar een uitrijkaart. Binnen 20 minuten kun je trouwens weer gratis uitrijden.

Parkeren in de omliggende wijken kan ook maar let dan wel even goed op. Direct in de buurt zijn bepaalde zone's alleen voor vergunninghouders en op de overige plaatsen moet je overdag en op andere momenten betaald parkeren tegen €2.80 per uur. Overdag en kan je dan ook vaak beter op het parkeerdek gaan staan. Iets verder weg, nog geen 2 minuten lopen, zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen.

Check deze site voor alle parkeerinfo:
> Parkeren in Enschede 

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching