Verbouwing kantine gestart

Dinsdag 16 januari

Zoals je wellicht gezien hebt zijn we gestart met de verbouwing van de kantine. Voorlopig eerst nog alleen slopen maar langzamerhand beginnen we ook om er wat moois van te maken. Een planning hebben we niet echt. We mikken op de maand maaart om open te gaan.

2018 verbouwing overview M

Entree

Als je het gebouw binnenkomt kun je straks gelijk rechts de cube binnen lopen. Dan kom je in de kantine met in het midden een vrijstaande bar / balie. De bar vormt echt het centrum van de cube. Rondom dat centrale element zijn banken / zitjes geplaatst. De shop komt vooraan links. Vooraan rechts komt een lange tafel waar je met een flinke groep aan kunt zitten. Aan de bar natuurlijk een serie barkrukken, dan kunnen jullie ons personeel van het werk houden met gezellig geklets. Aan de andere kant van de bar een gezellige zithoek met banken en de stamtafel. In het achterste gedeelte van de kantine komt de keuken waar we straks voor jullie ook een eenvioudige maaltijd kunnen bereiden. Verder opslag en een kantoortje.
Ook nieuw is... daglicht! Na 6 jaar in een donker hol gewerkt te hebben komt er nu vanuit het westen flink wat daglicht binnen. De kantine wordt door een glazen pui gescheiden van het bouldergedeelte dus zelfs tijdens het boulderen heb je er profijt van. Door de pui wordt de kantine niet zo stoffig van al het magnesium en kunnen we de kantine net wat warmer houden als het sportgedeelte. 

Kleedkamers en trainingsgedeelte

Onze bezoekers blijven gebruik maken van de bestaande kleedkamers en douches. Via onze achteringang (de huidige voordeur) zijn die bereikbaar. Op de plaats waar nu de tijdelijke bar staat breiden we straks het trainingsgedeelte uit met een campusboard, een peg board, optrekstangen en vlakke vloer voor alle grondoefeningen. Daar gaan we vanaf april mee aan de slag. Daarna volgen de inbouwmodules, spots naar de wanden toe voor de sfeerverlichting, en daarna bedenken we wel weer wat nieuws...

Rest van het gebouw

Ook de verhuurder laat zich niet onbetuigd. Het buitenterrein is al flink aangepakt. In het voorjaar voorzien zij de hal van een nieuwe luchtverversings installatie en wordt de entree van het gebouw aangepast. Ook wordt de toiletgroep gerenoveerd. De wanden rondom de cube worden voorzien van de doeken of -als het aan ons ligt- sandwichpanelen.

Hulp

Het is toch wel flink wat werk dus we kunnen nog wel wat hulp gebruiken bij de verbouwing. Net als de vorige keer zijn er lastige klussen maar ook een heleboel inder lastige klussen, en anders kom je gewoon langs voor de  gezelligheid. Dus heb je een middagje over? laat het ons weten, of kom gewoon langs. Wij zijn er elke doordeweekse dag vanaf 13:00 uur (en vaak eerder) en in het weekend vanaf 10:00 uur.

Met hout zijn we zelf redelijk handig. Maar we zoeken nog hulp bij wat andere -grotere- projecten. Laat het Herman weten als je hierbij wat voor ons kunt betekenen of iemand kent die dat kan.

  • Een tegelzetter die ons kan helpen met het betegelen van het grepenhok en de natte ruimte
  • Een loodgieter voor hulp bij het aansluiten van de aan en afvoeren van kranen, spoelbakken, glazenspoelers etc.
  • Een lasser voor de bovenbouw van de bar en eventueel de pui tussen kantine en bouldergedeelte


Impressie

Hieronder een paar plaatjes hoe de kantine eruit komt te zien.

2018 verbouwing view naar keuken M
Uitzicht op het achterste gedeelte van de kantine. Links de zithoek, rechts de stamtafel en achterin de keuken / opslag / kantoor

 

2018 verbouwing view naar deur en gevel M
De grote tafel in de hoek en de losse tafeltjes. Voor de huidige zithoek in het bouldergedeelte is ook nog plek.

2018 verbouwing view naar deur m
De shop en de deuren van de kantine naar het bouldergedeelte

2018 verbouwing View van stamtafel naar hal M
Vanuit de kantine kijk je zo de boulderhal in.

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching