Cubism XXL

Vrijdag 27 april

Vanaf zaterdag 28 april starten we weer met Cubism XXL.

Verspreid door de hal zitten zo'n 60 boulders, aan jouw de taak om er zoveel mogelijk te klimmen. We hebben de mooiste boulders uit de hal geselecteerd. Springen, crimpen, makkelijk en moeilijk, voor elk wat wils.

Natuurlijk is het een wedstrijd, maar wel een met een knipoog. Dit is je kans om net wat harder en slimmer de boulders te proberen. Gedurende weken werk je er keihard voor zodat je die en boulder nog haalt.  En dat je daarmee nét 1 plaatsje vóór je vrienden eindigt is dan mooi meegenomen ;)

2018 CubismXXL   M

De details

Verspreid door de hal zitten 62 boulders, daar kun je je 7 weken lang op stukbijten. Elke boulder levert 1 punt op. Bij de bar kun je een scorecard kopen voor € 1,-. De scores houd jezelf bij in onze speciale Cubism score website.  De wedstrijd loopt van 28 april tot en met 16 juni 19:00 uur.

Prijzen

Net als bij de normale Cubism krijgt de winnaar niets anders dan eeuwige roem. Maar dat is niet alles! Onder alle deelnemers verloten we een waardebon voor een paar schoenen van Mad Rock (waarde € 100,-).

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching