Per 1 juli zijn we weer open

Reserveren - Handen wassen - Afstand houden

Reserveren Om te boulderen moet je -meestal- eerst een reservering maken. Dat gaat via ons nieuwe klantensysteem.
Handen wassen Bij binnenkomst en bij vertrek is handenwassen verplicht. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht en blijf je thuis als je ziek bent.
Afstand houden Bij het boulderen hielden we al afstand, nu moeten we ook afstand houden tijdens het wachten, het kletsen en het biertje achteraf.

Reserveren | Corona maatregelen

Cubism XXL

Vrijdag 27 april

Vanaf zaterdag 28 april starten we weer met Cubism XXL.

Verspreid door de hal zitten zo'n 60 boulders, aan jouw de taak om er zoveel mogelijk te klimmen. We hebben de mooiste boulders uit de hal geselecteerd. Springen, crimpen, makkelijk en moeilijk, voor elk wat wils.

Natuurlijk is het een wedstrijd, maar wel een met een knipoog. Dit is je kans om net wat harder en slimmer de boulders te proberen. Gedurende weken werk je er keihard voor zodat je die en boulder nog haalt.  En dat je daarmee nét 1 plaatsje vóór je vrienden eindigt is dan mooi meegenomen ;)

2018 CubismXXL   M

De details

Verspreid door de hal zitten 62 boulders, daar kun je je 7 weken lang op stukbijten. Elke boulder levert 1 punt op. Bij de bar kun je een scorecard kopen voor € 1,-. De scores houd jezelf bij in onze speciale Cubism score website.  De wedstrijd loopt van 28 april tot en met 16 juni 19:00 uur.

Prijzen

Net als bij de normale Cubism krijgt de winnaar niets anders dan eeuwige roem. Maar dat is niet alles! Onder alle deelnemers verloten we een waardebon voor een paar schoenen van Mad Rock (waarde € 100,-).

© 2020 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching