Wijziging tarieven per 1 juni 2018

Maandag 30 april

Lieve bouldervrienden,

Al meer dan 7 jaar bieden wij plaats aan allerlei soorten boulderaars. Van beginner tot nederlands team atleet, van trainingsdier tot - zoals onze duitse vrienden het noemen - "Genuss Boulderer", voor kinderen, voor sterke kinderen maar vooral voor het kind in ons allen.

Om voor iedereen een plek te zijn waar ze zich kunnen vermaken, zich thuis voelen en plezier kunnen maken is een flinke opgave. Maar dat is wel waarvoor ik en mijn lieve medewerkers het doen. Wij zijn blij dat zovelen van jullie met plezier naar Cube komen. Dankzij jullie staan wij het hele jaar klaar om van Cube een mooie plek te maken.

In de zomer van 2017 hebben we de boulderwanden flink uitgebreid. En begin dit jaar hebben we de nieuwe bar ingericht. Begin juni komt het campusbord terug en richten we het trainingsgedeelte in. Ook plaatsen we in juni een dichte -harde- afscheiding rondom de Cube zodat we qua geluid beter geisoleerd zijn van de andere gebruikers. Onze huurbaas heeft het buitenterrein en de fietsenstalling op orde gemaakt en deze zomer zorgen zij voor nieuwe toiletten, een nieuwe entree en een nieuwe luchtverversingsinstallatie. Ook zijn we vanaf vorig jaar ook op maandag open.

Nadat we bijna 7 jaar dezelfde toegangsprijs hebben gehad gelden vanaf 1 juni onze nieuwe prijzen. En het zal helaas niet goedkoper worden.

Het moge duidelijk zijn dat onze kosten flink zijn toegenomen. Bij de huurbaas mogen we bijna 2x zoveel m2 aftikken en ons gunstige aanlooptarief is ook al een tijdje voorbij. De nieuwe wanden en bar hebben een aardige bom duiten gekost en ook mijn personeel wil een goed salaris. Ook de reguliere kosten worden duurder: ter indicatie de inflatie over deze periode is 7%.

We proberen voor iedereen een plek te zijn die toegankelijk is, ook qua prijs. Dat jullie in grote getale komen is erg fijn en helpt daarbij. Mede daardoor kunnen we de prijsverhoging beperkt houden. Gemiddeld zo'n 10%. Volgens ons krijg je nog steeds een heel mooi product voor een redelijke prijs.

De nieuwe prijzen kan je teruglezen op onze site. De belangrijkste wijzigingen:

  • De normale entree gaat met één hele euro omhoog naar €9.00 voor volwassenen, €8.00 tot 25 jaar en €7.00 tot 18 jaar.
  • Voor een 10 rittenkaart blijf je de 10e entree gratis krijgen. Oude 10-rittenkaarten blijven natuurlijk geldig. 10-rittenkaarten hamsteren mag, maar vinden we een beetje flauw. Als je hem kwijt raakt heb je pech.
  • De abonnementen voor de volwassenen en studenten tot 25 jaar gaan met € 2,50 omhoog naar respectievelijk € 35,00 en € 32,50. Voor de jeugd blijft dankzij de bouldervereniging oostblok en de gemeente het trainingsabonnement € 30,00. Dat geld zowel voor de bestaande abonnementen als de nieuwe.

 

Andere wijzigingen 

We maken gelijk van de gelegenheid gebruik om ook een aantal veranderingen door te voeren:

Kortingstarief geld tot 25 jaar i.p.v. student

We hadden altijd een aangepast tarief voor studenten. Maar dat voelde altijd wat oneerlijk tegenover de MBO-scholieren en de mensen die op hun 18e al aan het werk zijn. Per 1 juni geld het kortingstarief voor iedereen tot 25 jaar. Je collegekaart mag je thuislaten maar neem wel even een ID bewijs mee.

Jeugdtrainingsabonnement

We willen graag dat iedereen op de juiste wijze geniet van de sport en vooruitgang boekt. Daarom vinden we dat alle jeudleden minimaal 2x per week moeten boulderen. Dat kan op de trainingen (1 doordeweekse middag / avond en zaterdag ochtend) of tijdens de reguliere openingstijden. Voor nieuwe jeugdleden bieden we dan ook alleen nog maar het 2-trainingsabonnement van €30.00 / maand aan.
Voor de mini's (6-8 jaar) blijft het 1-trainingsabonnement wel bestaan. Ook onze bestaande jeugdleden met een 1 trainingsabonnement kunnen dat gewoon houden.

Jeugdtraining samen met oostblok

Voor de jeugdtrainingen werken we samen met de bouldervereniging oostblok. Maar daar merken jullie weinig van. Officieel zorgt Cube voor de ruimte en verzorgt oostblok de daadwerkelijke trainingen. Je abonnement (voor Cube en Oostblok) betaal je gewoon bij Cube. Cube zorgt verder voor je lidmaadschap bij oostblok en de verdere financieën.

Boulderen al vanaf 6 jaar

Boulderen kan straks al vanaf 6 jaar. Wel altijd onder DIRECTE supervisie van een volwassene. Voor de jeugd van 6 tot 8 hebben we ook de trainingsgroep op dinsdag van 17:00 toto 18:00; de "Mini's". >Boulderen met kids zoals we dat elke eerste zondag van de maand deden komt te vervallen.

Kinderen onder de 6 zijn van harte welkom, maar niet om te boulderen.  Alleen voor onze abonnementshouders kunnen we een uitzondering maken op voorwaarde dat de kinderen altijd onder DIRECTE supervisie van een volwassene zijn als ze op de mat komen. Verdere uitzonderingen zijn niet mogelijk, ook niet als je heel ver gereden hebt, je kind een wereldtalent is of beloofd heel goed op te letten.

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching