Nieuwe training en masterclasses

Zondag 1 april

Mobility for climbers

We hebben een nieuwe training voor de volwassenen: Mobility for climbers by Karina.

Heb jij dat ook, dat je je voet naast je hand moet zetten maar dat je echt niet in de buurt komt? Of dat het lijkt alsof je uitscheurt als je in de split moet staan? Dat pakken we aan bij deze training. Karina maakt ons helemaal mobiel!

Mobiliteit voor het soepel bewegen en stabiliteit voor een sterke core en en goede houding. Vaak zijn het de kleine spiergroepen die niet sterk genoeg zijn. Door met specifieke bewegingen deze spiertjes te trainen verbetert de houding, en omdat we deze spieren bij het klimmen en het zitten op een stoel weinig gebruiken is succes, en spierpijn, gegarandeerd!

 

How to Fall week

De week van 6 tot 10 april staat in het kader van How to Fall. Gedurende de hele week geven we masterclasses in het vallen. De masterclasses zijn op verschillende momenten per dag / avond. De kortste sessie duurt een kwartiertje, dus je hebt eigenlijk geen excuus om niet mee te doen. Bovendien zullen je enkels, knieën en onderrug je dankbaar zijn. Wat ons betreft is deelname dan ook verplicht.

Masterclasses

Vanaf 13 maart beginnen we met de How to Train series: op een laagdrempelige manier toch stiekem een beetje écht trainen 

Een normale bouldersessie bestaat uit wat makkelijks klimmen om op te warmen en daarna leuk wat uitdagende moeilijke boulders proberen. Als je een beetje moe wordt probeer je nog wat makkelijks maar al snel is het klaar en kan je door naar de bar voor de derde helft.  Allemaal prima natuurlijk, het moet wel een beetje leuk blijven! Maar eigenlijk willen we allemaal beter worden, en om beter te worden moet je toch af en toe een beetje trainen.  We laten zien dat dat op een leuke en laagdrempelige manier kan.

  • Circuitjes - 13 maart
  • Krachttraining - 20 maart
  • Trainingswand - 27 maart
  • Campusbord - 10 april
  • High Intensity Interval Training - 17 april

De  masterclasses zijn altijd op vrijdagavond vanaf 19:30. Gratis voor onze leden en €5,- als je geen abonnement hebt.

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching