Heropening per 1 juli? Yes Please!

Zondag 21 juni 2020

Het is nog niet officieel, want het kabinet besluit pas op 24 juni, maar wij gaan er vanuit dat we op 1 juli weer open gaan. Hieronder lees je vast hoe het straks ongeveer gaat. We waren sowieso van plan om nog wat veranderingen door te voeren, die nemen we dan ook maar gelijk mee.


Boulderen alleen na reservering

We wetennog niet wat de exacte de exacte voorwaarden zijn waarop we op 1 juli open mogen, eerst nog een kabinetsbesluit, Dan moeten NOC NSF en de gemeente Enschede er nog een plasje over doen....

Maar één ding staat vast: We kunnen straks maar een beperkt aantal boulderaars toelaten. Dat betekent dat je alleen in Cube mag komen boulderen binnen het tijdsslot dat je gereserveerd hebt. Voor de rest is het nog een beetje giswerk maar we denken hier aan:

  • Ons café en de keuken is gewoon open dus zijn er nog zitplaatsen vrij in ons café, dan kan je na het boulderen zo aanschuiven aan onze gepimpte bar.
  • Reserveren en een entreebewijs kopen gaat straks via ons nieuwe online kassa en ledenadministratiesysteem. 
  • Om iedereen de kans te geven om te komen boulderen hanteren we tijdsslots van 2 uur en zullen we onze openingstijden nog verder verruimen dan we al van plan waren.
  • De eerste week zijn we alleen geopend voor onze vaste bezoekers (abonnement, maandkaart of 10 rittenkaart). We willen graag iedereen weer verwelkomen maar we spelen echt eerst even op safe.  We verwachten dat vanaf maandag 6 juli iedereen weer welkom is.

Enkele dagen voordat we open gaan ontvangen jullie een mail van ons met hoe je kunt reserveren, instructies en regels. Deze informatie zal uiteraard ook op onze website te vinden zijn. Abo supporters worden als eerste geïnformeerd.


(Jeugd) trainingen weer op reguliere tijden?

Vooralsnog gaan we er vanuit dat we ook weer kunnen starten met het geven van de jeugdtraingen. Het tijdstip moeten we nog even bekijken, zal wel woensdagmiddag en zaterdagochtend worden. Reken er dus op dat de reguliere trainingen vanaf 1 juli weer starten.

We verwachten dat we straks geen ruimte hebben op de klimwanden voor de wekelijkse Technics en Power& Endurance trainingen, die komen dan ook te vervallen. De buitentrainingen: "Mobility" by Karina en “The Big 5 of Climbing” van Wiep en Xanne blijven doorgaan. Bij mooi weer buiten, bij slecht weer (hopelijk) binnen.

We hopen jullie in de loop van de volgende week te kunnen vertellen hoe dit precies uitpakt en op welke tijden de trainingen dan zijn.


Ruimere openingstijden

Het stond al op de planning voor 1 april maar we verruimen onze reguliere openingstijden. En om iedereen de kans te geven om te boulderen verruimen we ze nog wat extra in deze Corona tijd. Als het bevalt, en er veel bezoekers zijn op de nieuwe momenten dan houden we dat misschien wel zo.
In ieder geval gaan we op dinsdag en donderdag ook om 14:00 uur open. Daarmee zijn we door de weeks elke dag om 14:00 uur open, behalve maandag, dan bouwen we nieuwe boulders. Ook in het weekend hebben we ruimere openingstijden en zijn we al vanaf 10:00 uur open.

Onze reguliere openingstijden zijn: 

Dag Van Tot
Maandag 18:00 23:00
Dinsdag 14:00 23:00
Woensdag 14:00 23:00
Donderdag 14:00 23:00
Vrijdag 14:00 23:00
Zaterdag 10:00 19:00
Zondag 10:00 19:00


Om iedereen de kans te geven te komen boulderen doen we daar voor Corona  nog een schepje bovenop: Op dinsdag en donderdag gaan we al om 10:00 uur open voor de early birds. En in het weekend pakken we de zaterdagavond erbij. Maar zoals gezegd, hoe lang en of dat  blijvend is  hangt af van de bezoekersaantallen.

Dag Van Tot
Maandag 14:00 23:00
Dinsdag 10:00 23:00
Woensdag 14:00 23:00
Donderdag 10:00 23:00
Vrijdag 14:00 23:00
Zaterdag 10:00 22:00
Zondag 10:00 19:00

 


PIN, huurschoenen en handtekeingen

Vanaf 1 juli kan je alleen nog met de PIN betalen. Dat is veiliger voor het personeel (tegen overvallers), veiliger voor personeel en bezoekers (tegen corona), en gemakkelijker en vlotter bij het afrekenen. Om de klimwand schoon te houden en om alle bezoekers de beste ervaring te geven is vanaf 1 juli ook het gebruik van klimschoenen verplicht. Heb je geen huurschoenen? Geen ramp, we hebben een hele sloot extra huurschoenen laten aanrukken, dus voorlopig zitten we niet zonder.

Tegelijkertijd met ons nieuwe kassasysteem hebben we ook wat (kleine) wijzigingen aan onze huisregels en algemene voorwaarden gemaakt. De essentie is nog hetzelfde: doe geen domme dingen en let op jezelf en anderen, maar de tekst is toch echt anders. En dus moeten alle onze bezoekers daar opnieuw akkoord op geven. Dat kan straks digitaal, direct online in ons nieuwe kassa systeem. Bij de bar liggen 2 mooie tablets waar je je op kunt registreren, maar je kan het straks ook al vooraf vanuit huis doen. Zoals eerder gezegd kan je met dit systeem straks zelf een reservering maken. En trouwens ook een 10 rittenkaart kopen, terugkijken hoeveel biertjes je hebt gedronken, en in de toekomst bijhouden hoeveel boulders je geklommen hebt.

 

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching