Back in business!!

Reserveren WebButton 2

Zondag 28 juni & update zaterdag 4 juli 2020
We zijn weer open!  En we zijn superblij dat we je weer mogen ontvangen.  Het is helaas niet "business as usual". Dus lees de tekst hieronder goed door voordat je langs komt. We hebben ook gelijk wat veranderingen doorgevoerd.

Update zaterdag 4 juli: We hebben een aantal wijzigingen voor het reserveren doorgevoerd. De wijzigingen hebben we in de tekst hieronder meegenomen.

Voor wie?

We zijn geopend voor iedereen, vaste klanten, passanten en bezoekers die voor het eerst komen. Ook groepen(vanaf 5 personen) en kinderfeestjes zijn welkom maar moeten, net als altijd, van te voren reserveren via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maximaal 48 bezoekers in het bouldergedeelte

We hanteren een maximum van 48 bezoekers in ons bouldergedeelte. Bij de bouw hebben we destijds veel boulderwanden en matten in de ruimte geperst. Daar hebben we jaren lang plezier van gehad. Helaas betekent dat ook dat er relatief weining gangpad is. Dat is in de huidige situatie vervelend. We vinden het belangrijk dat iedereen voldoende afstand kan houden en daarom laten we maximaal 48 bezoekers tegelijkertijd toe tot het bouldergedeelte.
Om iedereen de kans te geven om te komen boulderen hanteren we een maximum verblijfsduur van 2 uur in het bouldergedeelte. Alleen als er plek is én na toestemming van de barmedewerker kan je langer blijven boulderen. Ons café, terras en de keuken is gewoon open dus zijn er na het boulderen nog zitplaatsen vrij dan kan je na het boulderen zo aanschuiven.

Boulderen? Eerst reserveren en betalen

We vragen je om altijd te reserveren. Op drukke momenten is een reservering zelfs verplicht maar ook buiten onze piekuren is het aan te bevelen om te reserveren. Wij verwachten dat het buiten de piekuren niet vol zal zijn, maar we hanteren strikt een maximum van 480 bezoekers. Dus als je zonder reservering langskomt dan kan het zijn dat je even moet wachten of -in het slechtste geval-  dat we geen plek meer voor je hebben. 

We willen het aantal handelingen bij de Cube tot een minimum beperken. Daarom vragen we je bij je reservering ook gelijk om een geldig entreebewijs. Heb je geen abonnement, 10 rittenkaart of (3) maandkaart dan kan je een entreebewijs direct online aanschaffen.

Reserveringssysteem:
Https://letscube.nl

Piekmomenten:

 • Maandag t/m vrijdag vanaf 19:00 uur. Om te boulderen na 19:00 uur is een reservering verplicht, daardoor is een reservering verplicht bij aankomst later dan 17:30.
 • Zaterdag ochtend zijn er tot 13:00 uur jeugdtrainingen. Hierdoor is er nog plek voor 20 andere bezoekers, reserveren niet verplicht.
 • Woensdag middag zijn er tot 17:00 uur jeugdtrainingen. Hierdoor is er nog plek voor 20 andere bezoekers, reserveren niet verplicht.

 

Spelregels reserveringen:

 • Je reserveert een tijdslot van 2 uur in het bouldergedeelte.
 • Kom op tijd, stop op tijd.
 • Reserveringen zijn persoonsgebonden. Je boekt dus alleen voor jezelf.
 • Kom je met een groepje (max 5), laat dan iedereen zijn eigen reservering maken. Is dat écht niet mogelijk boek dan een afspraak voor jezelf op een tijdslot waar er nog ruim voldoende plek is en stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan passen wij de reservering voor je aan.
 • Reserveringen kunnen tot maximaal 8 uur van te voren kostenloos geannuleerd worden.


Klanten- en kassasysteem

We hebben een nieuw klanten- en kassasysteem ingevoerd: Letscube Na 8 jaar met een papieren kasboek en een excel sheetje werd het ook tijd! Daarmee kunnen wij de kassa en je entreebewijzen & consumpties beter managen en heb jij meer inzage in je bestellingen, abonnementen en bezoeken. Ook kun je er reserveringen en boekingen mee maken. In de toekomst kan je er ook je geklommen boulders mee bijhouden. Inchecken voor abonnementshouders, maandkaarten en 10 rittenkaarthouders gaat straks met je barcode pasje, maar aanmelden, afmelden en even een praatje maken met de medewerker is nog steeds verplicht.

 Account voor Letscube activeren

 • Abonnementshouders: Voor alle leden hebben we al een account aangemaakt waar we jullie bestaande abonnement aan hebben gekoppeld. Je hebt een mailtje gehad met instructies over het activeren van dit account. Ga geen nieuw account aanmaken, dat geeft alleen maar administratieve ellende. Heb je de mail niet ontvangen? Soms komt de mail in de spam, dus check ook daar even. Staat ie ook daar niet? Mail ons dan even dan kijken we wat er aan de hand is.
 • Bestaande maandkaarten en 10 rittenkaarten: Heb je nog een bestaande 10 ritten kaart of (3) maandkaart? Dan koppelen we graag deze kaart aan je account. Maak zelf een account aan, schrijf heel groot "ongeldig" over de gehele voorkant van je kaart en stuur ons een mail met een foto van je bewerkte kaart. Zodra we je tegoed hebben verwerkt hoor je van ons en kun je een reservering maken. Je (3) maandkaart start weer op 1 juli. De einddatum verlengen we met 3,5 maand.
 • Overige bezoekers: Je kan zelf een account aanmaken, een entreebewijs kopen via Ideal of creditcard en een reservering plaatsen.


Ruimere openingstijden

Het stond al op de planning om onze openingstijden te verruimen maar voor corona doen we er nog (tijdelijk?) een stapje bovenop. Door de week ben je nu vanaf 14:00 uur welkom en op dinsdag en donderdag al vanaf 10:00 uur. In het weekend openen we de deuren vanaf 10:00 uur en ook pakken we de zaterdagavond erbij. Als het bevalt, en er veel bezoekers zijn op de nieuwe momenten dan houden we de extra uitbreiding er misschien wel in. Bekijk alle (corona) openingstijden.


Aanpassingen algemene voorwaarden

We hebben ook wat aanpassingen gedaan aan onze huisregels en algemene voorwaarden. Deze gelden per direct. Iedereen moet voor je eerstvolgende bezoek hier akkoord op geven, ook als je in het verleden al eerder bij ons bent geweest. Dat kan al vanuit huis of op de tablats bij de inschrijfbalie. Heb je gelijk een account voor Letscube.


Trainingen. 

De jeugdtrainingen gaan weer naar binnen. En dat doen we natuurlijk al direct per 1 juni. Wel passen we de tijden wat aan. Dit zodat we de ruimte hebben en we andere bezoekers niet in de weg zitten. Natuurlijk kun je ook buiten de trainingen komen boulderen maar dan moet je wel eerst even reserveren. Voor de trainingen zelf hoef je niet te reserveren.
De trainingstijden zijn: Woensdag 13:00-15:00 Alle basisschoolgroepen + mini's. 15-17 alle middelbare school groepen. Zaterdag: 9:00-11:00 Fanatieken, 10:00-11:30 Alle basisschoolgroepen + mini's, 11:30 - 13:00 alle middelbare school groepen.

Voor de volwassenentrainingen verandert er meer dan alleen het tijdstip. We hebben voorlopig geen ruimte hebben op de klimwanden voor de wekelijkse Technics en Power& Endurance trainingen, die komen dan ook vooralsnog te vervallen. Wel blijven we de "Mobility" by Karina en “The Big 5 of Climbing” by Wiep en Xanne aanbieden. Bij mooi weer buiten, bij slecht weer misschien binnen.
Omdat we deze trainingen echt een toevoeging vinden voor alle klimmers brengen we hier vooralsnog geen extra kosten in rekening. Hier lees je meer info.


PIN Only

Vanaf 1 juli kan je alleen nog met de PIN betalen. Dat is veiliger voor het personeel (tegen overvallers), veiliger voor personeel en bezoekers (tegen corona), en gemakkelijker en vlotter bij het afrekenen.


Huurschoenen

Om de klimwand schoon te houden en om alle bezoekers de beste ervaring te geven is vanaf 1 juli ook het gebruik van klimschoenen verplicht. Heb je geen klimschoenen? Geen ramp, we hebben een hele sloot extra huurschoenen laten aanrukken, dus voorlopig zitten we niet zonder.

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching