Buitentrainingen voor jeugdleden weer van start.

Zondag 21 februari

De sneeuw is weg en het mooie weer komt eraan dus gaan we -per direct- weer starten met de jeugdtrainingen. Op zaterdag was er al onze online training, Door de week gaan we nu ook weer buiten trainen.

Net als vorige zomer zitten er nog wel flink wat haken en ogen aan dus lees de onderstaande informatie goed door.

Wij zijn in ieder geval super blij dat we weer aan de slag kunnen, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien.
 

Trainingen, groepen en tijden:

We hanteren vooralsnog de volgende trainingstijden: 

  • Maandag middag van 17:00 tot 18:30: Fanatieke groep
  • Woensdag middag van 15:00 tot 16:00: Basisschool I  (6 tot 9 jarigen)
  • Woensdag middag van 16:00 tot 17:00: Basisschool II  (10 tot 12 jarigen)
  • Woensdag middag van 17:00 tot 18:00: Middelbare school
  • (Online) Zaterdag ochtend van 10:00 tot 11.00: Alle basisschool kinderen
  • (Online) Zaterdag ochtend van 11:00 tot 12:00: Alle middelbare school jeugd
  • Zaterdag ochtend van 10:00 tot 14.00: Alle jeugdleden , op de buitenwand van de universiteit.

Zit uw kind op de basisschool en is zij nu 9 of 10 jaar? Bekijk dan in overleg met de trainer even welke groep het meest geschikt is. 

Parkeerkaartjes

Het parkeerdek is gewoon open, maar het gebouw en Cube zelf is gesloten. Voor €7.50 (contant en gepast), kunnen jullie 5 parkeerkaartjes kopen bij de trainer na afloop van de training. De kaartjes hebben geen vervaldatum. Maar het is de komende tijd prachtig weer, dus een beetje extra beweging met de fiets is ook geen straf.

 

Invulling van de trainingen

Wij kunnen tijdens de trainingen niet echt klimmen. Toch zijn er genoeg oefeningen die jullie fit en mobiel houden zodat we straks weer keihard kunnen boulderen.
Met bootcamp-, kracht- en mobiliteit- en free run achtige oefeningen hebben we een heel scala aan leuke oefeningen. Caimin gaf al bootcamp trainingen voordat hij onze trainerspoule kwam versterken, dus aan ervaring geen gebrek.

Alle trainingen die gegeven gaan worden zullen uiteraard helemaal corona-proof zijn. Voor de jeugd houden we altijd de 1,5 meter afstand aan. Als er vragen zijn kan je mailen naar Wiep.

 

Slecht weer?

Bij erg slecht weer gaat de trainingen niet door. Denk dan aan onweer of een stortbui. Maar voor een beetje regen blijven we niet thuis. Bij slecht weer laat de trainer via de whatsapp groeps app een half uur van te voren weten als de training niet doorgaat of als er wat veranderd in het tijdstip.  

 

Abonnement

We zijn heel blij dat we de trainingen weer kunnen starten. Maar dat betekent ook dat de abonnementen ook weer starten. Natuurlijk is de training anders dan dat je van ons –binnen- gewend bent. Daarom bedraagt het lidmaatschapsgeld voor de buiten / online trainingen de helft bedraagt van het reguliere tarief.

Voor de maand maart is dat precies het deel die je al betaald hebt voor het tweede gedeelte van december. Is dat ook weer glad.

Een aantal van jullie heeft aangegeven dat het volledige abonnement mag doorlopen in deze Coronatijd. Daar zijn we heel dankbaar voor. Voor jullie loopt de normale betaling gewoon door.

Wij gaan ervan uit dat al onze jeugdleden weer naar de trainingen komen. Mocht uw kind/kinderen niet naar de training komen en u het abonnement niet wilt laten doorlopen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Protocol veilig trainen (regels voor ouders en jeugd):

Helaas zitten er nog wel wat regels aan verbonden over hoe wij de trainingen moeten invullen, vandaar dat wij ook nog niet binnen mogen sporten.

Om er zeker van te zijn dat alles goed en veilig verloopt hanteren wij een protocol dat wij samen met de anders huurders hebben opgemaakt. Wij willen graag aan alle ouders/verzorgers vragen dit protocol rustig door te lezen en dit met het kind/de kinderen te bespreken zo dat iedereen weet hoe om te gaan met de maatregelingen

> Bekijk hier het volledige protocol

Even de belangrijkste details op een rijtje:
- Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van de training, dus niet te vroeg en niet te laat. Dit doen wij om de regulering van de groepen onder controle te kunnen houden.
- Als u uw kind haalt en brengt kom dan op het juiste tijdstip en ga tussentijds weer naar huis. Er is geen mogelijkheid om te kijken of te wachten op de training.
- Kom niet als jij of iemand in je familie (milde) symptomen vertoond van het COVID-19 virus: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
- Kom in je sportkleding, ga thuis nog even naar het toilet en was je handen, neem je eigen flesje drinken mee
- Houd altijd 1.5 meter afstand, zowel tijdens het sporten als bij het aankomen en vertrekken.
- De douches en toiletten zijn buiten gebruik. Het gebouw is afgesloten.  

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching