Uitbreiding assortiment schoenen met Evolv

Vorige week belde Olivier Coenen van Evolv en vanaf vandaag hebben we 2 nieuwe schoenen in het assortiment. Met sommige leveranciers is het prettig en snel zaken doen. Dat zien we graag.

We hebben gekozen voor de topmodellen Pontas en Hera, beide uit de Sharma signature series.

Evolvpontashera

De Pontas is een echte allrounder geschikt voor zowel boulderen als sportklimmen, binnen als buiten. Medium stijve tussenzool, non-stretch bovenkant en klittebandsluiting.  Maar verwar de Pontas niet met een eenvoudige schoen, Chris Sharma klimt er bijna dagelijks 9a's op. De Hera is het zusje van de Pontas en is behalve dat ze iets smaller is dezelfde uitvoering. Voor € 79.95  zijn beide echt een koopje.

Van Madrock hebben reeds langere tijd hun vlaggeschepen in het assortiment. Binnenkort krijgen we nog enkele modellen, maar daarover later meer, eerst stellen we huidige modellen nog even voor:

 

Concept
Mad Rock Con-Cept
Misschien wel de meest geavanceerde klimschoen van dit moment. Door het ‘Power Flex Upper Rubber’ blijft de schoen aanvoelen zoals hij uit de doos komt, maar zonder de pijnlijke eerste keren om ermee klimmen. De AES-2 middenzool en de concave zool zorgen dat je treetjes ‘pakt’ als met je hand.

 Mugen Tech 2.0

Mad Rock Mugen-Tech Velcro
Een technische schoen, maar met een wijdere leest dan de meer technische modellen. Voor klimmers met een brede voet of die gewoon geen smalle schoenen willen dragen. De antimicrobiële en antibacteriële hennepvoering zorgt ervoor dat je schoen fris blijft ruiken. Een super ‘sticky’, rotsgevoelige en comfortabele schoen, die niet in je uitrusting mag ontbreken.

 

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching