Barruimte gesloten, niet meer socializen

Dinsdag 29 september


Gisteren heeft de overheid nieuwe corona maatregelen aangekondigd. Omdat het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames rap toeneemt is de opdracht kortgezegd om zo min mogelijk te socializen. We zijn blij dat de overheid het belang van sport en bewegen inziet en dat er voor sport gelegenheden een uitzondering geldt voor het maximum aantal personen in een ruimte.

Jullie kunnen dus blijven boulderen onder dezelfde corona regels die we al hanteren plus een aantal aanvullingen…


Barruimte gesloten, geen toeschouwers.

Gezellig een biertje drinken na het sporten of nog even toekijken hoe iemand anders aan het sporten is, is de aankomende drie weken niet toegestaan. Onze barruimte is daarom gesloten. Dus is je tijdslot afgelopen of ben je klaar met boulderen? Ga meteen naar huis.

Houd 1,5 meter afstand, ook van je boulder vrienden.

Cube is ook een plek om anderen te ontmoeten, af te spreken en bij te kletsen. We snappen dat het hierdoor een uitdaging kan zijn om 1,5 meter afstand te bewaren. Doe dit echter wel. Voor elkaars gezondheid, maar ook om Cube open te houden

Samen op hetzelfde wanddeel boulderen? Prima maar ga niet op een kluitje staan. Zorg ervoor dat jij niet de persoon bent die bij een controle iets te gezellig is met anderen, waardoor wij de deuren moeten sluiten.

Houd elkaar scherp en wijs elkaar op de 1,5 meter afstand. Samen houden we Cube open én Corona onder de duim.

Oh, en houd je op de andere plaatsen ook aan de 1,5 meter afstand en de  nieuwe maatregelen. Doe je dat niet? Dat is dom, maar je eigen keus, maar dan hebben we liever dat je niet langskomt bij ons. 

Niezen, hoesten of verkouden… Sla een bouldersessie over.

Ben je aan het niezen, hoesten of ben je niet 100% fit? Blijf thuis. Ook als het niet veel voorstelt is het beter om een bouldersessie over te slaan. Met het toenemende aantal besmettingen en de langere wachttijden voor een coronatest is het extra belangrijk dat je gezondheidsklachten serieus neemt.

> Check hier alle corona gezondheidsmaatregelen

Boulderen? Eerst reserveren en betalen

We hanteren strikt een maximum van 40 bezoekers in ons bouldergedeelte. Het is daarom nodig om vooraf te reserveren.  De enige uitzondering zijn werkdagen tot 17:30. dan hebben we meestal genoeg plek om je ook zonder reservering toe te laten.
's Avonds en in het weekend is het zo druk dat we altijd "uitverkocht" zijn, op die momenten kunnen we je niet toelaten als je geen een reservering hebt.  

We willen het aantal handelingen bij de Cube tot een minimum beperken. Daarom vragen we je bij je reservering ook gelijk om een geldig entreebewijs. Heb je nog geen entreebewijs dan kan je deze direct online aanschaffen.

We houden bij wie er wanneer geweest is. Een account voor ons reserveringssysteem is dan ook veplicht. 

Reserveringssysteem:
Alle reserveringen lopen digitaal via ons reserveringssysteem: letscube.nl
We kunnen geen reserveringen aannemen via mail of telefoon.

Spelregels reserveringen:

  • Werkwijze: maak een account, koop een toegangsbewijs en maak een reservering.
  • Je reserveert een tijdslot van 2 uur.
  • Kom op tijd, stop op tijd.
  • Reserveringen zijn persoonsgebonden. Je boekt dus alleen voor jezelf.
  • Kom je met een groepje (max 5), laat dan iedereen zijn eigen reservering maken. Is dat écht niet mogelijk, b.v. als je reserveert voor jezelf en je kind, boek dan een afspraak voor jezelf op een tijdslot waar er nog ruim voldoende plek is en stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dan passen wij de reservering voor je aan.
© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching