Verscherpte corona regels

Donderdag 15 oktober

Het gaat slecht in Nederland en veel te goed met het coronavirus. We moeten dan ook hard ingrijpen en op last van de overheid zijn er een flink aantal indringende adviezen en voorschriften. Veel bedrijven moeten dicht, veel zaken kunnen niet meer. Gelukkig ziet de overheid ook in dat sport belangrijk is en kunnen wij nog steeds sport aanbieden aan onze bezoekers.

Niet alleen kúnnen we dat, we vinden dat we dat ook móeten. En niet omdat we er nou zo rijk of blij van worden, met 30 man tegelijkertijd binnen en de horeca dicht mag ik blij zijn dat we het personeel kunnen betalen en kiet spelen. En nu ik niet meer met jullie kan kletsen, kan lachen om een mooie val of kan juichen bij een mooie beklimming is de lol van boulderhal eigenaar zijn er ook wel een beetje af.

Maar sport is juist in deze tijd extra belangrijk om fit te blijven en om stoom af te blazen. Dús blijven we open, natuurlijk ook voor ons maar voor vooral voor jullie. Zodat jullie je ding kunnen doen. We ontvangen jullie graag en iedereen is welkom.

Dat het anders en minder gezellig gaat dan normaal is al bijna een vast gegeven. Wij doen continue ons best om te zorgen dat jullie veilig kunnen sporten. Daar hebben we wel jullie hulp bij nodig want niet alleen moet het bij de Cube op orde zijn, ook het gedrag van jullie -de bezoekers- moet op orde zijn. Zowel bij Cube als daarbuiten.

Dus het dringende verzoek om je aan de diverse Coronamaatregelen te houden. Bij Cube, maar ook thuis en op andere plaatsen.

Heb je daar moeite mee? Vind je dat vervelend? Heb je het liever anders? Dat snappen we, die emoties hebben wij ook, maar we moeten het ermee doen.

Heb je lak aan de maatregelen? Houd je je er niet aan bij Cube of elders? Dan ben je niet welkom. Dan blijf je lekker thuis en kom je niet naar Cube. Vinden wij prima.

Hieronder vind je de nieuwe maatregelen bij Cube per 14 oktober.

Bedankt voor jullie steun en begrip in deze tijden.

Herman

Maximaal 30 bezoekers.

Er mogen maximaal maximaal 30 bezoekers binnen zijn. Om iedereen de kans te geven om te boulderen verruimen we de openingstijden. Boulderen moet je relaxt doen en niet gehaast, daarom houden we vooralsnog tijdsblokken van 2 uur aan. We blijven in de gaten houden of we voor iedereen een plekje hebben. We houden de optie open om op piekmomenten de klimduur te beperken tot 90 minuten of om de frequentie van ieders bezoek te beperken (bv. maximaal elke 2e dag).

Overdag en 's ochtends hebben we ruim voldoende plek, dus als het kan kom juist dan sporten. 

Barruimte en kleedkamers gesloten, geen toeschouwers.

De kleedkamers zijn gesloten. Dus kom alvast in je boulderkleren, meld je aan, was je handen, doe je jas uit, je klimschoenen aan en hop aan de slag. 
Toeschouwers zijn niet welkom en ouders van jeugdleden blijven buiten het gebouw.
Begeleiders betalen nu ook entree, en kunnen dus net zo goed mee doen met boulderen.

Draag een mondneusmasker.

Ook met 30 personen is een boulderhal een drukke plek met veel verplaatsingen waar het lastig is om de 1,5 meter altijd aan te houden. Daarom verplichten wij het altijd dragen van een mondneusmasker in ons gebouw en bij Cube, behalve:

  • als je actief aan het boulderen bent of -in het daarvoor gereserveerde gebied- oefeningen aan het uitvoeren bent.
  • als je het mondneusmasker niet hoeft te dragen (bv. kinderen onder de 13)

Ondanks dat het niet verplicht is adviseren we je om het mondkapje altijd te dragen, ook tijdens het boulderen. Je moet er even aan wennen maar het gaat eigenlijk prima.

We snappen dat dit wellicht vervelend is. We nemen niet graag beslissingen die het comfort en plezier van onze bezoekers beïnvloeden maar we geloven echt dat dit belangrijk is om te zorgen dat sportlocaties als Cube open kunnen blijven.

Niezen, hoesten of verkouden… Sla een bouldersessie over.

Ben je aan het niezen, hoesten of ben je niet 100% fit? Blijf thuis. Ook als het niet veel voorstelt is het beter om een bouldersessie over te slaan. Met het toenemende aantal besmettingen en de langere wachttijden voor een coronatest is het extra belangrijk dat je je gezondheidsklachten serieus neemt.

> Check hier alle corona gezondheidsmaatregelen

Boulderen? Eerst reserveren en betalen

We hanteren strikt een maximum van 30 bezoekers in ons bouldergedeelte. Het is daarom nodig om altijd vooraf te reserveren. 

We willen het aantal handelingen bij de Cube tot een minimum beperken. Daarom vragen we je bij je reservering ook gelijk om een geldig entreebewijs. Heb je nog geen entreebewijs dan kan je deze direct online aanschaffen.

We houden bij wie er wanneer geweest is. Een account voor ons reserveringssysteem is dan ook veplicht.

Reserveringssysteem:
Alle reserveringen lopen digitaal via ons reserveringssysteem: letscube.nl
We kunnen geen reserveringen aannemen via mail of telefoon.

Spelregels reserveringen:

  • Werkwijze: maak een account, koop een toegangsbewijs en maak een reservering.
  • Je reserveert een tijdslot van 2 uur.
  • Kom op tijd, stop op tijd.
  • Reserveringen zijn persoonsgebonden. Je boekt dus alleen voor jezelf.
  • Kom je met een groepje (max 4), laat dan iedereen zijn eigen reservering maken. Is dat écht niet mogelijk, b.v. als je reserveert voor jezelf en je kind, boek dan een afspraak voor jezelf op een tijdslot waar er nog ruim voldoende plek is en stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dan passen wij de reservering voor je aan.
© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching