Weer open per 19 mei !

Zondag 16 mei


We kunnen weer boulderen, we zijn weer open!

De belangrijkste zaken:

  • Max 30 bezoekers tegelijkertijd.
  • Boulderen alleen met reservering.
  • Shop, terras en bar (to-go) zijn gewoon geopend.
  • Alle trainingen starten weer.
  • Kleedkamers zijn gesloten, dus kom vast in je boulderkleren.
  • Abonnementen en maandkaarten starten weer per 19 mei.

 

Boulderen? Eerst reserveren

Voordat je komt boulderen moet je eerst een reservering maken. Dat kan online via letscube.nl en is zo geregeld.

Mocht je toch niet kunnen komen annuleer dan je reservering zo vroeg mogelijk zodat er nog een ander gebruik kan maken van jouw slot. Op drukke momenten hebben we slots van 1,5 uur, op de rustige momenten zijn ze 2 uur. Zo geven we meer mensen de kans om te komen boulderen. Daarnaast is een uurtje boulderen meer dan genoeg nadat je 5 maanden hebt stil gezeten.  De eerste week doen we het in ieder geval zo, daarna kijken we of we het zo houden of aanpassen.

> Alle info over het reserveren

Coronamaatregelen

Het blijft belangrijk dat iedereen zich aan de coronamaatregelen houdt.  We zijn er inmiddels mee doodgegooid maar toch nog maar een keertje:

  • Was je handen bij binnenkomst en vertrek. Natuurlijk blijf je met je handen uit je gezicht (we controleren regelmatig op witte neuzen!).
  • Hou minimaal 1,5 meter afstand van andere klimmers en medewerkers van de klim- of boulderhal. Stickers op de vloer, geven aan waar je veilig kunt staan zonder de gangpaden of anderen te blokkeren.
  • Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht (12+) tenzij je echt aan het boulderen bent. Dus bij binnenkomst en vertrek, als je je spullen weglegt, en als je tussen het boulderen door aan het kletsen bent. Het dragen van een mondkapje tijdens het boulderen is niet verplicht (maar het mag natuurlijk wel). 

> Alle Corona maatregelen

Start abonnementen en maandkaarten

Als je een maandkaart of 3-maandkaart had op 15 december nog geldig was dan is die weer geactiveerd. We hebben het aantal dagen dat je op 15 december over had, toegevoegd na 19 mei. Zo kun je de hele periode waar je recht op had boulderen.

Ook de abonnementen starten weer per 19 mei. De meeste van jullie hebben al betaald voor het tweede gedeelte van december. Dat verrekenen we met de periode 19 mei tot en met 31 mei. Voor mei worden er dus geen kosten in rekening gebracht. Daarna loopt je lidmaatschap weer gewoon verder. De incasso van juni zal in de tweede week van juni worden afgeschreven.

We activeren hetzelfde type abonnement als je op 15 december ook had. Dus bijvoorbeeld  entree + 1 training. Mocht je een ander abonnement willen of zelfs je abonnement willen stopzetten laat het ons dat dan voor 1 juni weten dan verwerken we dat nog per 1 juni.

We doen ons best om alle administratieve handelingen juist te doen, maar dat lukt niet altijd. Laat het ons even weten als je vragen hebt of denkt dat er iets mis gaat, dan lossen we dit op.

 

Trainingen

De jeugdtrainingen gaan weer naar binnen en ook alle volwassenen trainingen starten weer. We starten al direct per 19 mei en we houden ook de reguliere trainingstijden aan. 

Het rooster van de jeugdtrainingen staat op onze site. Ben je vergeten in welke trainingsgroep je zit check dan de app groep of vraag het daar aan je trainer. Voor de trainingen zelf hoef je niet te reserveren, wel moet je reserveren als je buiten de trainingen komt boulderen.

>  Hier lees je meer info over de jeugd trainingen

Ook voor de volwassenentrainingen starten we weer met alle reguliere trainingen. Zo starten we weer met de Technics en Power & Endurance trainingen in het bouldergedeelte. Ook blijven we de "Mobility" by Karina en “The Big 5 of Climbing” by Wiep en Xanne aanbieden, Tenzij het weer het echt niet toelaat doen we dat buiten.

Je moet voor alle volwassenen trainingen altijd reserveren. Je hebt tot 24 uur voor het begin van de training om je plaats te reserveren. Niet gebruikte plaatsen stellen we beschikbaar aan andere bezoekers.

>  Hier lees je meer info over de volwassenen trainingen

© 2021 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching